Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej!

Höstsäsongen har varit igång ett tag nu och jag har förgäves försökt skicka nyhetsbrev till dig men mitt system verkar ha tagit permanent sommarlov på nyhetsbrevsfronten... Min tekniska support har jobbat med problemet i flera veckor men nu ger vi upp och de har istället hjälpt mig att teckna en extern tjänst för nyhetsbrev så nu ska vi se om det inte går bättre :)

 

Massor av REA-fynd

I slutet av augusti startade jag igång den stora lagertömningen som jag har i början av varje ny säsong där alla utgående produkter får nedsatta priser. I REA-kategorin hittar du hundratals varor till fyndpriser.

Till alla fynd

Höstnyheter

I början av september började nyheterna trilla in och först ut var ljuvliga älvor och ballerinor (några av dom ser du på den översta bilden). Tätt därefter kom första lasset från GreenGate, Mumintrollen och Majalyktor.

Se alla nyheter

Butiken kommer att vara öppen som vanligt på onsdagarna kl 15-19 under hösten. Ibland kommer jag även att ha öppet på lördagarna, då skriver jag ut det på hemsidan.

Varmt välkommen till gula huset på Stationsgatan 10 i Vretstorp eller till webbutiken.

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du tecknat en prenumeration via hemsidan. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.