Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Nyhetsbrev september 2018


Det som hänt

Höst- och vinterverksamheten har redan dragit igång i och med Attention Kristianstad-Hässleholms medlemsaktivitet på Skånes Djurpark den 1 september. Det blev en trevlig dag för de som kom. 

Föreningen testade att livesända på Facebook från Skånes Djurpark och det var ett lyckat första försök. Det kommer att bli fler live från föreningen. Vad vill du se? Intervjuer, samtal eller bara vara med vid föreningsarbete? Maila förslag till: info@attention-kristianstadhassleholm.se

 

Föreningen planerar att ha ytterligare medlemsaktivitet under höst och vinter. Mer om det kommer. Håll ögonen öppna för information via mail och föreningens Facebook konto. Även hemsidan uppdateras med aktuell information.

 


Det som kommer att hända

Skåneveckan för psykisk hälsa 8-14 oktober

8-14/10 Under Skåneveckan händer det mycket saker runt omkring i Skåne och hela programmet hittar du:

 

9/10 I Kristianstads planeras det för ÖPPET HUS PÅ MÖTESPLATS NORREPORT kl. 12.00-19.00 den 9 oktober. Mer informaion om hur programmet kommer att se ut kommer att gå ut via hemsidan och Facebook.


Fortbildas NPF-Dag 

11/10 Erik Donell kommer till Kristianstad 11 oktober kl. 9.00-16.30 på Quality Hotell under Fortbildas NPF-Dag. En heldag om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar för dig som arbetar inom skola, vård, HVB, LSS och boendestöd m m. Du kan även som privatperson gå och då är det anhörigbiljett som gäller. Mer information om det hittar du:


Utlottning av biljetter

Attention Kristianstad-Hässleholm erbjuder 2 medlemmar att gå på Fortbildas NPF-dag till reducerat pris. Ni får 2 biljetter var för 500 kr istället för ordinariepris 796 kr. Föreningen ger alltså rabatt på 296 kr och ni får ta med en person (vi ställer inget krav på att den personen ska vara medlem).

Är du intresserad av att vara med i utlottningen? Skicka dina uppgifter senast 25/9 till: info@attention-kristianstadhassleholm.se 

 

Alltså 2 biljetter var till 2 medlemmar där du får ta med någon och gå på Fortbildas NPF-dag till priset av 500 kr.


Vill du engagera dig?

Vill du vara med och hjälpa till i Attention Kristianstad-Hässleholm? Alla som är intresserade av vårt föreningsarbete är välkomna. Vi behöver dig! Det gäller personer med egna diagnoser, anhöriga eller andra intresserade.

Genom att vara aktiv i Attention Kristianstad-Hässleholm kan du hjälpa till att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du kan hjälpa till på många olika sätt. Allt beror på hur mycket du vill och kan göra.

Attention Kristianstad-Hässleholm försöker vara synlig på olika aktiviteter med till exempel bokbord. Kanske kan du hjälpa till? Vi måste synas!

Du kanske vill engagera dig ännu mer och bli aktiv i styrelse? Vi har ledig plats som ersättare. Ett sätt att komma in i arbetet utan att kastas in i massa ansvar. 

VI behöver DIG för även om vi brinner för dessa frågor så orkar/hinner vi inte med allt.Allmän information

Vi försöker se till att uppdaterad informationsmaterial om Attention finns på lämpliga platser i vårt upptagningsområde. Om du vet en plats där vi borde/kan lämna material så meddela oss gärna. Kanske kan du lämna information om föreningen någonstans där du tycker att det behövs. 


Månaden i bilder

Medlemsträff på Skånes Djurpark 1 september 2018. Vi träffades vid ingången men vissa gick runt i parken själva. Det som fungerar bäst för dig är bäst för alla. De som ville kunde träffas för att fika tillsammans. En härlig dag. Tack ni som kom.

 

Fotografierna är tagna av Maja Stjärnstrand.


facebookhomepage

Hoppas att vi ses!

Styrelsen Attention Kristianstad-Hässleholm


Attention Kristianstad-Hässleholms nyhetsbrev håller dig uppdaterad om händelser i vår lokalförening samt annat NPF-relaterat. Nyhetsbrevet kommer varje månad.

Kontakt:
Mail: info@attention-kristianstadhassleholm.se
Telefon: 076-855 68 60

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Attention Kristianstad-Hässleholm eller för att du har skrivit upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Skulle du av någon anledning vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter