Idre Fjäll står som värd för Sveriges största testhelg för längdskidåkning. 

Öppna i webbläsare klicka här 

Pressmeddelande                                                                                                              2018-09-10

 

Idre Fjäll och Skistart samlar skidsverige

I samband med skidpremiären fredag den 12 oktober anordnas  Sveriges största testhelg för längdskidåkning på Idre Fjäll. Under helgen den 12-14/10 samlas de 25 största skidleverantörer, däribland Fischer, Atomic och Salomon för att visa årets nyheter. Tillsammans med Skistart hoppas Idre Fjäll att få ett återkommande event med fokus på längdskidåkning.

En premiär för entusiaster och branschen

”Testhelger är vanligt förekommande för alpint, men en testhelg bara för längdskidåkning och i den här storleken är inget som vi tidigare sett säger Tommy Halvarsson, marknadsansvarig på Idre Fjäll. Precis som att vi är först ut på snö så känns det lika spännande att vara först med ett stort event -för branschen och för alla skidentusiaster”

Idre Fjäll - ett givet val

”Det kändes givet att vända sig till Idre Fjäll när tanken om att anordna en testhelg först kom på tal säger Henrik Lindh VD för Skistart. Med en garanterad tidig start på säsongen och möjligheterna till andra aktiviteter på anläggningen, så var valet inte svårt om vem som skulle stå som värd för ett event av den här storleken”

"Med tanke på att det är första året som vi anordnar detta tillsammans så är vi väldigt nöjda med att alla leverantörer från första början visat sådant stort intresse. Vår tanke är att testhelgen ska bli ett återkommande event och att det ska växa sig än större till kommande vinter," avslutar Tommy Halvarsson.

Pressbilder för nedladdning

För mer information:
Tommy Halvarsson
Mobil: 070-318 13 05

E-post: tommy.halvarsson@idrefjall.se

Stiftelsen Idre Fjäll
Idre Fjäll, som är en stiftelse som bildades 1965 av Älvdalens kommun och Friluftsfrämjandet, är en av Nordens största enskilda fjällanläggningar. Affärsidén bygger på att erbjuda genuina och prisvärda upplevelser året runt i äkta fjällmiljö. Den största målgruppen är familjer, följt av träningsgrupper inom idrott och företag.
www.idrefjall.se


facebookinstagramtwitteryoutube

Avregistrera pressmeddelande klicka här