Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev augusti 2018

Catharina har ordet

Vilken sommar vi har haft! Rekordvärmen medförde både torka, skogsbränder och eldningsförbud men även varma sommarkvällar, kvällsdopp och påfyllda batterier. Konfektion- och skohandeln rapporterar försäljningstapp och svenska livsmedelsbutiker har drabbats av både varubrist och grillningsförbudet. Men restaurang- och hotellbranschen däremot signalerar positiv utveckling, så jag hoppas att du och våra andra kunder har kunnat dra nytta av den underbara sommaren som varit.

Innan semestrarna lanserade vi Rebnis Onlinebokning och vår nya hemsida med bl.a. webbshop. Jag hoppas att våra nyheter kommer att vara användbara för dig.

Du har väl testat vår kunskapsportal? Det passar inte alla att sitta i telefonkö, därför utvecklade vi kunskapsportalen, för frågor och funderingar som inte är akuta. Den kan även användas för fortbildning och man kan se de senaste versionerna med de tillägg som kommit till för respektive program. Saknar du något så blir vi jätteglada om du skickar ett mail till info@rebnis.se så lägger vi till det.

Ursäkta att jag tjatar MEN kassasystemet Callisto kommer att fasas ut och vi vill att bytet till Rebnis Kassa ska fungera så smidigt som möjligt för våra kunder. Har du önskemål om när bytet ska ske måste du ta kontakt med oss omgående.

Med hopp om en härlig höst fylld med spännande utmaningar!

Catharina Törngren, VD Rebnis


Rebnis kassa 2.0

Inom några veckor kommer en ny storversion av Rebnis kassa med flertalet trevliga nyheter som vi hoppas att ni ska gilla.

Den största nyheten är paketprodukter där man kan bygga paket som innehåller produkter med olika momssatser och sälja dessa i kassan.

Det kommer även ett antal nyheter/förbättringar gällande bongar, notaöverföring, delbetalning med mera, inklusive möjligheten att söka produkter direkt i kassan.

För er som ännu inte bytt från Callisto kommer vi även kunna erbjuda möjligheten att flytta över ert artikelregister från Callisto till Rebnis kassa för att förenkla bytet.


Städrapp

I slutet på september lanseras vår nya produkt "Städrapp", en rapp webbapp som kan ersätta städrapporten, som visar alla rum och dess städstatus.

Städpersonalen kan i mobil, surfplatta eller dator se mer detaljer och markera ett rum som städat direkt mot Jupiter.

Installeras lokalt hos er och nås via valfri webbläsare i ert adminnät.

Pris: 3 000kr + 100kr/mån.

Maila sales@rebnis.se för beställning.


Support och hjälp

Rebnis support finns tillgängliga dygnet runt.
Vardagar: 08.00 - 17.00
Dag före helgdag: 08.00 – 13.00
Övrig tid: Jour, debiteras enligt avtal.

Hemsida:rebnis.se
Via hemsidan når ni vår kunskapsportal, webbshop, nyheter och annat.

E-post:info@rebnis.se
Telefon: 063 – 57 17 70


Besök vår hemsida eller följ oss på sociala media.

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.