Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Exportgruppen går vidare!

Nu är det redan höst och det är dags att fortsätta med exportgruppens möten och planera kommande års aktiviteter!

Vi planerar ett exportmöte under oktober (datum ej fastställt ännu) för att prata om olika frågor: Vakantiebeurs, paketen, visningsresor och press, chartersatsningen... Och andra frågor medlemmarna vill ta upp!

Är du inte med exportgruppen? Vill du komma med eller få mer information om den, kontakta oss!


INTILL avslutades

Måndagen 27 augusti hölls avslutskonferens för projekt INTILL. Under eftermiddagen tog vi del av några väl valda nedsläpp i de aktiviteter som genomförts i projektet. Det har jobbats strategiskt för en stärkt hållbar destinationsutveckling genom samverkan och erfarenhetsutbyte med fokus på exempelvis internationalisering och varumärkeskännedom där kvalitet och värdskap varit viktiga ingridienser. 
Avslutskonferensen bjöd naturligtvis traditionsenlig filmvisning.


Vill du ha tysk översättning?

 

Vi har möjlighet att förmedla kontakt till en lokal tysk resurs. Vi undersöker här hur stort intresset är för detta. Skicka intresseanmälan till oss så förmedlar vi lokal kontakt. 

Kontakta oss

Turismdagarna i Västerbotten 2018

25 - 26 oktober

Varje år ordnar Region Västerbotten Turism kunskapsdagar i syfte att stärka länets besöksnäring.  Detta sker genom inspirerande föreläsningar och miniseminarier – men kanske framförallt genom att vara en plattform där människor från olika håll i länet får träffas, nätverka och lära av varandra.

Läs inbjudan


Klart med flygtrafik till Lycksele till oktober 2019

Trafikverket har nu beslutat att tilldela flygoperatören Amapola Flyg AB flygtrafiken till och från Stockholm Arlanda på linjerna Hemavan, Vilhelmina och Lycksele från 1 februari till oktober 2019. Amapola Flyg AB planerar att mellanlanda flyg från Hemavan på Kramfors/ Sollefteås flygplats.


Bli biosfärambassadör!

Vindelälvsdalen kandiderar att bli ett av Unescos biosfärområden, ett modellområde för hållbar utveckling. Nu bjuder kandidaturen in till en ambassadörsutbildning i form av en bussresa mellan den 29-30 september. 


Lista över vad som händer de kommande månaderna:

20/9 Dialogdag för turismansvariga. Region Västerbotten Turism i Lycksele
23/9 LOOP-mässan i Raggsjö
7/10 Landsbygdsdagen, Bastuträsk, Norsjö Kommun
10/10 Strategisk workshop på Wasabåtarna
15–20/10 Studieresa med Biosfär till Toscana. Tema Hållbar destinationsutveckling
25–26/10 Turismdagarna i Västerbotten
31/10 Dialogdag med Lycksele, Norsjö och Malå kommuner om Gold of LaplandText och edit: Floriane Colonnier

facebookinstagramhomepage

Telefon: +46 (0)918 -331 10

E-mail: info@goldoflapland.com

Storgatan 63, 935 32 Norsjö


Företagsbeskrivning

Gold of Lapland är en ekonomisk förening som ägs av  drygt 65 företag och även en turistdestination som geografiskt sträcker sig över Lycksele, Malå, Norsjö, Robertsfors, Vindeln, Skellefteå, Sorsele och Arvidsjaur.

 

Gold of Lapland är en av tre samverkansparter i EU-projektet INTILL - INNOVATIV TURISM I LAPPLAND.

Gold of Lapland, Hemavan Tärnaby och South Lapland har beviljats ett samverkansprojekt för att utveckla turismen i den geografiska regionen Malå, Norsjö, Lycksele, Storuman, Vilhelmina, Åsele, Dorotea och Strömsund.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.