Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

OL-Nytt # 5 2018
Nyhetsbrev till Skidklubbens orienterare
kontakt info@skidklubben.se

Skidklubben är inte främmande att gå i egna spår!

Träning: Torsdagsträningarna drar igång!

Torsdag 23 augusti startar vi höstträningen. Samma tid och plats, dvs klubbstugan samling 17.45. Vi kommer att ha ett tema under ett antal torsdagar, förenkla, snabba upp orienteringen, men första gången har vi en gemensam träning för alla åldrar från ca 7 år och uppåt.

Övriga träningar

Motionsorienteringar: Via länken http://motionsorientering.se/ kan ni se alla Motionsorienteringar i Sverige. I Skatås är det 3 gånger kvar, på onsdagar.

GBG Teknikträning är öppna för alla oavsett ålder, klubbtillhörighet eller ambitionsnivå. Banorna är lagda för att vara utmanande,  men det finns alltid förslag med anpassade banlängder.

Anmälan görs på Eventor (inkludera närtävlingar) senast klockan 15.00 onsdagen innan träningen. Vid anmälan väljer man om man vill ha en PDF för egen utskrift via mail eller önskar ett utskrivet exemplar. De utskrivna kartorna finns i postlådan utanför Göteborgs OFs lokaler i Skatås (se kartskiss), senast klockan 16.00 på onsdagen.
Programmet hittar du på GOFs hemsida.

Lövön 25 augusti - en klassiker är tillbaka!

Lördag 25 augusti är det dags igen för famlijen Strandell att bjuda in till orientering på Lövön.
Färjan avgår 09.05 (exakt!) från Rörtångens brygga 

I stort sett direkt när vi kommit fram till Lövön, byter vi om och ger oss ut på Ingemars unika banor! 
Fram till dess att färjan går tillbaka till fastlandet kl 14.45 så badar vi, fikar, grillar mm
Så här ser kartan ut.
Perfekt dag för barn, ungdomar och äldre i alla åldrar! För bättre planering - anmäl intresse via Klubbaktiviteter!

Höstens stafetter - häng med!

IFKs Höststafett

Detta är ju klubbens stora stafettdag på hösten. Vi försöker alltid att få med många lag i så många klasser som möjligt!
Här kan alla vara med som klarar vit svårighetsgrad och uppåt, oavsett ålder!
Anmäl intresse här!

Smålandskavlen

För tredje året satasar vi på att få med minst 2 lag till Smålandskavlen. Preliminärt stasar vi på klassen Open, men finns det andra förslag så är är det öppet at försöka med det!
Även ungdomsklassen H/D12 är möjlig.
Vi åker ner på lördag fm, sover över på ett hotell/vandrarhem.
Anmäl intresse här!

Vårt STORA arrangemang!

Finalloppet, ett terränglopp i Delsjöterrängen, har Skidklubben arrangerat sedan 1968. Det står för största delen av våra inkomster som vi behöver för att driva den verksamhet vi gör och det är därför av största vikt att alla gör ett handtag för att ro det i hamn. Lördag 3 november är datum för årets arrangemang

Arrangemang i mars 2019

Det är långt till mars 2019, men det kan vara värt att informera om att vi fredag 22 mars arrangerar Natt-DM för Gbg, med vår anläggning i Brudarebacken som arena. Vi samarbetar då med IF Marin Väst.
Dagen efter, 23 mars, arrangerar vi själva den andra upplagan av Brudarebacksstafetten, den så uppskattade sprintstafetten vi testade i våras. 

Just nu är det ganska bra intresse bland Skidklubbarna att få vara med att träna inför 10Mila 2019, som vi självklart skall vara med på! 12 löpare och 2 coacher har hittils anmält intresse, men jag vet att det finns fler som vill hänga på!
Anteckna dig i aktivitetslistan på Eventor, så missar vi inte att ge dig mer detaljerad info!


Mer information
Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Göteborgs Skidklubbs orienteringssektion eller för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Mer information finns på vår hemsida, www.skidklubben.se eller på vår FB-sida.
                                                    
-.

facebookyoutube