Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Lägg gärna in info@hillesgarden i din adressbok så att du får e-post från Hillesgården korrekt.

Hillesgården

Hösten ger dig många nya möjligheter

Sommaren går över i höst, och vi skördar härliga tomater, krispig grönkål och stora pumpor i vår odling, väldigt gott och fräscht. Det är så härligt att ta emot det naturen ger!

Nu på söndag 26 augusti öppnar vi biljettförsäljningen inför höstens underhållning - då får alla stödmedlemmar köpa biljetter. På måndag är det fritt fram för alla att boka biljetter. I höst blir det allt från Mikael Wiehe och Eddie Oliva till Karl-Erik Edris, Sonja Aldén, Herman Lindqvist och Ewa-Gun Westford som framträder, och många fler än så! Du hittar hela höstens program här.


Yoga- och qigong-terminen börjar snart

Häng med på skön relaxyoga eller qigong i höst. Vi drar igång kurserna första veckan i september. Läs mer här.


Höstretreat i oktober

I denna stressiga tid kan det vara riktigt skönt att tillbringa några dagar i lugn och skön stillhet. Vi ordnar höst-retreat 12-14 oktober, läs mer här.


Stilla magi från de svenska skogarna

Den 16 september öppnar en ny utställning i vår konsthall, med bilder av fotografen och ståuppkomikern Göran Ebenhart. Han har skogen som sitt främsta motiv, och visar stilla och magiska bilder tagna i skogarna runt Markaryd, där han bor. 

Gateway to the woodlands. Foto Göran Ebenhart

Gateway to the woodlands. Foto: Göran Ebenhart


Här händer allt möjligt i höst!

Vår stora Marknadsdag gick av stapeln i söndags, med besökare som fyndade bland gräddbullar, hantverk av alla slag, blåmögelost, naturgodis och mycket, mycket mer. Marknaden kommer igen om ett år!

Veckoslutet 8-9 september blir det hundtävlingar på Hillesgården, där ett stort antal hundar får tävla i s.k. Nosework, som innebär att söka gömda föremål med vissa dofter. 

Och i vinter blir det "Pang i bygget" på Hillesgården! Ett helt nytt koncept, där Eva Rydberg med flera serverar en trerätters middag medan de kommer med allsköns dråpligheter, och till desserten blir det en hel timmes show med bland andra Sabina Söder. Premiär 11 januari 2019, det går att boka biljetter redan nu. Läs mer här.


Välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!

Vi finns på Facebook.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du valt att prenumerera på det.
Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.