Nyhetsbrev från Bacchus. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nu lyser det i husen på Bacchus!

Under hösten har inflyttningen rullat på i Hus 2 och nu bor det folk i totalt närmare 60 lägenheter på Bacchus. Intresset är fortsatt stort och vi erbjuder många bra visningstillfällen framöver.

Hus 3 byggs för fullt och alla våningsplanen är nu uppe i sin fulla prakt. Redan i december startas sedan byggnationen av Hus 4. 

Mycket är sålt och bokat men det finns fortfarande en del lägenheter kvar till försäljning i Hus 2, 3 och 4. Flera av de lediga lägenheterna har dessutom riktigt fina lägen högt upp i husen. Kolla in bokningsläget och hitta er egen drömlägenhet på våning 6 eller 7 med en helt unik utsikt över havet.

Här nedan ser ni en bild från lägenhetstyp nr. 1 med havet som granne - året runt. 

Visningslägenheten flyttar högre upp!

Eftersom vi nyligen sålt vår visningslägenhet i Hus 2 flyttar vi nu upp vår visningslägenhet till våning 6 och lägenhetstyp 1 med nr. 1501. Den nya visningslägenheten är 91 kvadratmeter stor och är härligt vinklad mot både stranden och havet.

Boka gärna in en visning på Bacchus här I december erbjuder vi visningar onsdagen den 11/12 kl. 16.30, söndagen den 15/12 kl. 10.30  och fredagen den 27/12 kl. 16.30. Det läggs in nya visningstider hela tiden och hittar ni ingen som passar kan ni alltid kontakta mäklarna Mikael Bjering eller Ola Classon på 0346-488 40 så erbjuder de en exklusiv visning bara för dig.


Öppen visning på Bacchus 11 januari

Lördagen den 11 januari bjuder vi in till en öppen visning av lediga lägenheter i Hus 2 på Bacchus. Ni är välkomna mellan kl. 11 – 14 och ni kommer få se alla lägenhetstyper som är tillgängliga på lite olika våningsplan. Det krävs ingen anmälan utan bara att ta en vintrig lördagspromenad och titta in när det passar.


Väggvisning av Hus 3 i april – save the date

Byggnationen av Hus 3 rullar på för fullt med planerad inflyttning i början på juli nästa år. Alla som köpt lägenhet i Hus 3 kommer bjudas in till väggvisning av sin egen lägenhet lördagen den 4 april mellan kl. 11 – 13. Därefter har även alla som köpt lägenhet i Hus 4 möjlighet att komma dit också och kolla in lägenheterna.


Ladda ner våra huskataloger

Vår kataloger för Hus 2 och Hus 3 finns som nedladdningsbara  pdf-filer på hemsidan. Inom kort lägger vi även upp katalogen för Hus 4. Vill ni ha den i pappersform finns den att hämta eller beställa från Svensk Fastighetsförmedling i Falkenberg. Ni hittar även vår nya Tillvalskatalog på vår hemsida. Ladda ner katalogena här. 


Ni är varmt välkomna att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om ni har några frågor eller om ni vill veta vad ert nuvarande boende är värt.

Mikael Bjering | 0346-488 41 | 070-68 488 41 | mikael.bjering@svenskfast.se
Ola Claesson | 0346-488 42 | 0708-59 42 41 | ola.claesson@svenskfast.se

 

INTEGRITETSPOLICY FÖR BACCHUS

Du får detta nyhetsbrev eftersom du själv anmält dig på intresslistan för Bacchus.  
I linje med dataskyddsförordningen GDPR värnar BCAC Hus Förvaltning AB  om en hög nivå av skydd för våra kunders personliga integritet och lämnar inte ut några uppgifter till tredje part. Vårt mål är att enbart använda din mailadress för att ge dig den information du önskat genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. 

Om du inte är intresserad av att få nyhetsbrevet kan du avregistrera dig via länken nedan.

Avregistrera dig från intresselistan och fler nyhetsbrev