Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Senaste nytt från Elpro. Nr 2 augusti, 2018.


Elpro bygger ny anläggning

Elpro har expanderat kraftigt de senaste tre åren med en omsättningsökning från 26 till 40 MSEK. Likaså har antalet anställda har ökat från 13 till 20 från 2015. För att möta den ökade efterfrågan har behovet av nya lokaler successivt vuxit fram. Nu tar man alltså nästa steg i sin utveckling.

– 2017 invigde vi nybyggda lokaler då vi gick från 1200 till 1500 kvm i vår befintliga anläggning på Sävelund och på bara drygt ett år är vi redan trångbodda, varför satsningen på de nya lokalerna var en nödvändighet för att möta marknadens behov, säger Eivind Ottoson, VD/ägare på Elpro.

 

Läs mer >> 


Bra gensvar på Elmia Automation

Elpros medverkan på Elmia Automation i Jönköping i mitten av maj har genererat en hel del positivt efterarbete – inte minst för säljsidan. Mässan räknas som Sveriges kanske viktigaste arena för produktion inom tillverkande industri och för Elpro var det en självklarhet att delta på Sveriges ledande automationsmässa.

– Vi fick ett mycket gott gensvar från mässans besökare och med oss hem i bagaget fick vi en hel del spännande leads att jobba vidare med. Några av dessa har till och med redan genererat konkreta order, säger Eivind Ottoson.

 

Läs mer >>


Vi söker nya medarbetare

Vår kraftiga expansion och framtida tillväxt med bland annat en ny anläggning på Tokebacka Industriområde under nästa år innebär att vi nu söker nya medarbetare. Just nu handlar det om en skicklig elkonstruktör och en kompetent programmerare – båda med placering i Alingsås.

I arbetet som elkonstruktör jobbar man självständigt men ändå tätt ihop med säljare, tekniker och slutkund. Arbetsuppgifter består i huvudsak av förstudie/behovsanalys, elkonstruktion, idriftsättning och provkörning, dokumentation enligt gällande standard och support.

Såsom programmerare jobbar du i ditt dagliga arbete självständigt men ändå tätt ihop med övrig personal såsom konstruktörer, säljare och tekniker. Dina arbetsuppgifter innebär i huvudsak programmering av styrsystem.

Läs mer om tjänsterna och ansökningsförfarandena under Jobba hos oss.

 


Hitta rätt direkt!

För att underlätta för dig som frågeställare ber vi dig kontakta nedanstående personer utifrån ditt behov för att få snabbare hjälp.

 

Eivind Ottoson – Nya projekt, offerter/priser samt order/orderkännande

Telefon: 0322-66 85 52

Mail: eivind.ottoson@elpro.se

 

Jesper Ottoson – Utveckling/programmering samt konstruktion

Telefon: 0322-66 85 54

Mail: jesper.ottoson@elpro.se

 

Linus Lindgren – Leveranser och kvalitetsfrågor – kunder

Telefon: 0322-66 85 55

Mail: linus.lindgren@elpro.se

 

Jens Johansson – Leveranser och kvalitetsfrågor – leverantörer

Telefon: 0322-66 85 53

Mail: jens@elpro.se 


Elpro AB
Bultgatan 8
441 38 Alingsås

Telefon: +46-322-66 85 50
Fax: +46-322-66 85 69
www.elpro.se

linkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.