Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkomna till HT-2018

Varmt välkomna tillbaka, gamla och nya elever, till en kreativ, lärorik och rolig hösttermin här på Stockholms Gitarrakademi, östermalm!


Hoppas Ni alla haft en riktigt härlig sommar med mycket sol, bad och gitarrspel.
Nu börjar vi äntligen undervisningen och således börjar även lektionstiderna bokas upp. Så alla Ni som inte inkommit med förslag på en "FAST TID" varje vecka, gör detta så snart som möjligt, då tiderna har en tendes att bokas upp fort!

Lokal ombyggnad!

Det har byggts om i lokalerna under sommaren! Efter tio underbara år i mina lokaler på Skeppargatan 41, som förutom undervisning, har fungerat perfekt även för både stora grupper, konserter, föreläsningar, event etc, har nu hyresvärden byggt om och de stora utrymmen som vi tidigare haft försvinner tyvärr. Den ordinarie undervisningen påverks inte alls av detta utan fortsätter precis som vanligt, men orkester/grupplektioner förflyttas till annan lokal intill, och våra konserter som vi har en gång per termin, kommer hållas i en extern vacker konsertlokal som vi kommer hyra. Det har varit lyxigt med de stora utrymmen vi haft ett decennium, men det påverkar inte mer än så. 

Ny administratör till SGA!

Jag kommer anställa en administratör som kommer vara SGA behjälplig, och således ansvara för den administrativa delen på Stockholms Gitarrakademi. Denne person kommer vara spindeln i nätet på SGA och ansvara för lektions/konsertbokningar, telefon och mailkontakt, hemsida, sociala medier, reklam, annonsering, posthantering, fika m.m. Denne person kommer även fungera som producent för mig som artist, och ansvara för konsertplanering, m.m.

En ny chattfunktion har precis lagts till på hemsidan och även här kommer denne administratör ha rollen som ansvarig för vår "chatt och kundtjänst"

Annons på tjänsten finns just nu på arbetsförmedlingen och intervjuver kommer påbörjas nästa vecka. Känner kanske du någon som skulle passa in i min fina exklusiva verksamhet? Be då denne skynda sig ansöka fort!


Välkommen på terminens första lektion!

Välkommen till höstterminens första gitarrlektion som börjar NU!

Öva flitigt, så ses vi på Stockholms Gitarrakademi!

 

Du följer väl oss på INSTAGRAM och FACEBOOK?

 Du får gärna betygsätta, kommentera eller "checka in" på facebook och andra sociala medier när ni besöker oss

 

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.