Gemenskap och träning på äldre dagar.
Svårt att läsa brevet? Se det i webbläsaren.


Februari  2019

Hemsida  Tipsa en vän  Kontakta oss

Hej ##firstname##!

Härliga tider: ljuset kommer och med det ett nytt brev från ActiLeg!

Denna gång med ett verkligt hett reportage från Täby kommun i Stockholm i form av en ny kundfilm, som du bara MÅSTE se! Det är nämligen filmpremiär för ActiLeg och Memoride tillsammans, hos en av våra kunder! Glädje, aktivitet och samvaro med ActiLeg och Memoride!

Välfärdsteknik i Täby, se kundfilmen

Attundagården i Täby kommun, Stockholm, använder modern välfärdsteknik i den dagliga vården. Genom att kombinera ActiLeg-cykeln och Memoride skapas glada aktiviteter tillsammans med seniorerna, då tidigare minnen återkommer och piggar upp rörelseträningen! Träningen med ActiLeg sker dels i grupp, dels individuellt. Visningen i Memoride styrs via en surfplatta och använder Google Street View, så vyer från många delar av världen kan väljas för roliga minnesresor.

Se bilden på TV/Bildskärm eller i storformat med projektor (bra vid "gemensamma temaresor" såsom besök i storstäder, vingårdar eller speciellt intressanta platser). Memoride kan även användas separat, utan koppling till ActiLeg eller annan cykel.


Rapport från verkligheten

En mycket glädjande sak hände på en mässa under 2018: en av våra kunder, som också ställde ut på mässan, kom spontant till vår monter och berättade om hur de använder ActiLeg-cykeln. Givetvis filmade vi detta, se och hör hur Ingmarie på Hattstugan berättar om hur en "cykeltur" med ActiLeg kan gå till: en härlig gemensam stund med litet fantasi och en bra inlevelse!

Ingmarie på Hattstugan, Gotland

En aktiv livsstil

Idag är som bekant första dagen i resten av våra liv, så varför inte skapa litet mer aktivitet redan nu! Man kan ju aktivera sig på en lämplig nivå även på äldre dagar, som med en anpassad träning, promenad eller försiktig cykling på lämpligt sätt. Och varför inte hjälpa våra seniorer till ett ökat välbefinnande!

Vi tackar hälsotidningen Din Hälsa för intressant information i nr 1 2019, se nedan.


Aktuell annons från ActiLeg

Förhandstitta på vår senaste annons, publiceras i Föräldrakraft nr 1,  2019-03-12.

Vi slår ett slag för den flyttbara lösningen med en ActiLeg-cykel som sammankopplas med Memoride-systemet (cykla till rörliga bilder från vald plats via Internet och Google Street View).


Föräldrakraft är officiell mässtidning för mässan Leva & Fungera i år, så det betyder att vår annons finns med i samband med mässan. Denna gång ställer vi inte ut på Leva & Fungera, men det är kul att vara med på detta sätt istället!

 

Med ActiLeg och Memoride har du en oslagbar och flyttbar lösning: det är enkelt att flytta ActiLeg och Memoride till en annan plats för rörelseträning och gamla minnen och att få cykla till bekanta vyer! Samma lösning kan alltså användas på flera platser i samma eller annan byggnad.
Hör gärna av dig för mer info och visning/demonstration!


Mer info

Vill du veta mer om våra lösningar för rörelse-, balans- och reaktionsträning? Besök vår webbplats med bland annat kundfilmer!


Tack för att du läser vårt nyhetsbrev!


Du kan prenumerera här om du hämtade det via vår webbplats eller fick det vidarebefordrat till dig.
Dela det gärna med andra via e-post eller ikonerna nedan.
Du kan även välja att avstå från fler brev och avprenumerera längst ned i brevet.

Ha det riktigt gott!

Med vänlig hälsning,
Sten Bodin
ActiLeg AB

facebooklinkedintwitter

ActiLeg AB, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838365        e-post: info@actileg.com       Hemsida

Du får detta nyhetsbrev då du är en kund till oss eller för att vi tror att det kan vara intressant för dig.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.