Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Din kropp och knopp i Spanien

Följ med oss till Spanien(flyg till Malaga) i september. Ladda energi och låt dig inspireras av aktiviteter för både kroppen och knoppen som tar dig ett steg framåt i din utveckling, både privat och i karriären.

Vågar du ta klivet och göra nya val? Då har du många utbildningar att välja på hos oss. Vill du utvecklas som person, vill du utveckla ditt ledarskap, vill du få med dig folk, vill du bli bättre säljare, hålla bättre möten. Då har vi verktygen för dig. 


Saknar du den energi du förväntas ha inför hösten?!

Känner du ångest, oro, stress eller rädsla inför hösten!?

Någon gång har vi nog alla känt den känslan att gå tillbaka till jobbet eller skolan. Det kan vara av många olika orsaker, mobbing, fel arbetsuppgifter, en chef eller kollegor man inte får det att fungera med, låg energi efter att sommar och semester inte uppfyllt de förväntningar man haft osv.

Att känna oro, ångest och rädsla är jobbiga känslor att hantera. Har du någon att prata med som du kan reda ut detta med? Våra tankar göra att dessa känslor blir ännu värre och det kanske inte alltid är så farligt som man fått det att tro men det kan även vara dags att göra något annat och ta tag i din situation. Byta arbetsplats, prata med någon och bygga upp sig själv. Detta är dock en utmaning att ta tag i detta själv om självkänslan och självförtroendet inte är på topp.  

Det kan även vara en stress i sig när många kommer tillbaka till sina arbetsplatser och berättar om sin underbara sommar och semester med sina familjer och släktningar när man själv inte känner så. Det kan lätt bli att man känner att man är ensam om detta och man själv är ”fel”. Du är du inte, du är inte ensam.

Den här typen av frågor lyfter vi på utbildningen ”Hitta din inre kompass” – vill du hitta din inre energi och din väg. Varmt välkommen!

 

Läs mer om våra aktiviteter i Spanien

Oro

Att känna oro är tyvärr ofta liktydigt med att ödsla tid på något som inte leder någonstans, men ändå går många av oss omkring och känner oss nervösa eller till och med får ångest inför situationer som ännu så länge bara finns i våra huvuden.

Att vara oroligt lagd är inget man kan rå för och varför vissa personer är mer benägna att känna oro och ångest finns det många teorier om. Men som tur är det finns det också många bra tekniker för att hantera ångest och oro. Här ger vi dig tips på 7 sätt att bli av med oron. 

http://www.hrkompassen.se/aktuellt/oro/


2 000 kr i rabatt

Gå in på hemsida och kika på alla våra utbildningar, boka senast den 31 aug för då får du 2000 kr i rabatt på alla våra tvådagarsutbildningar. 

500 kr rabatt får du på utbildningen till Spanien som går i september 2018.

Läs mer på hemsidan

Utbildningar och föreläsningar finns under våra tjänster 

Stress!?

Vad är egentligen stress? I DISC-analysen tittar vi på stress utifrån dina behov och drivkrafter. Det är inte alltid att man har mycket att göra. Det kan ha att göra med att du administrerar mer än du har med människor att göra, du kanske arbetar själv istället för i team, det kan vara att det är dåligt klimat mellan kollegorna som påverkar dig osv. Vet du vad som gör att du tappar energi, känner dig stressad eller allmänt låg? Maila jessica@hrkompassen.se för att göra en egen personananlys.


Vill du bli hörd och nå fram

Retorik & kommunikation - utbildning i okt

Med röstträning, kroppsspråk och medvetenhet om hur du uppfattas ökar du din förmåga till att nå fram bättre med din kommunikation! Med DISC får du verktyg och insikter i dina styrkor och hur du kan använda dem till att kommunicera effektivare!

Läs mer Retorik och kommunikation

 


Stresshantering

Vi har även en sida på FB där vi skriver om stress och där vi kan ge varandra tips på att hantera detta. 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på någon av våra listor och mässor eller dylikt. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här. Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.