Problem med att läsa detta brev? Öppna i webbläsaren.

Pressmeddelande 2018-09-17

EVY Daily Repair Mousse - kliniskt bevisad att motverka samt förebygga irritation, eksem och kontaktallergi.


I Oktober lanseras EVY Daily Repair Mousse - En reparerande barriärmousse som är lämplig året runt för torr och känslig hud.

EVYs medicintekniska grundformula skyddar och efterliknar hudens naturliga barriär. Formulan lägger sig i hela översta hudlagret där den bildar ett membran som inte försvinner vid tvätt utan sitter kvar upp till sex timmar. Moussen absorberas snabbt och lämnar ingen kladdig hinna. EVY Daily Repair Mousse är en utvecklad version av grundformulan som länge varit mycket uppskattad inom sjukvården.

 

EVY Daily Repair Mousse  är berikad med mjukgörande och fuktbevarande ämnen som urea, allantoin, caprylic capric och E-vitamin. Som alla EVY produkter är den helt fri från konserveringsmedel, parfym och rekommenderas av hudläkare. 

 

Användningsområden:

EVY Daily Repair Mousse  är en multifunktionell produkt som passar till allt ifrån torra fötter och barns blöjområden till att vårda svårare hudproblem på hela kroppen. Formulan uppskattas extra mycket som en handmousse då den varken är fet eller försvinner vid tvätt. Den milda formulan fungerar även efter rakning och i hårbotten. Produkten är idealisk för att lugna och skydda huden efter kraftfulla ansiktsbehandlingar som tex. microneedling, kemisk peeling och laser.

Pris: 219:- ,100 ml

Daily Repair mousse lanseras i oktober. För mera info och produktprov kontakta: 

erika@evytechnology.com 
Tel: +46 (0) 762 357 590


EVY Daily Repair MousseOm EVY TECHNOLOGY

EVY produkter bygger på en svensk hudvårdsteknologi som fördelas i hela det översta hudlagret och ger ett långvarigt skydd som sitter kvar vid bad, svettning och andra påfrestningar i upp till sex timmar. Alla produkter är fria från konserveringsmedel, alkohol, nanopartiklar och parfymer. 

EVY solskydd finns i spf 10, 20, 30, 50, kids 30, kids 50 och after sun. I EVY Daily serie ingår Daily UV Face mousse, Tan Activator och Daily Repair Mousse.

Produkterna säljs idag i ett flertal butiker, bland annat Åhlens, NK, Apoteket AB, LYKO och Apotea.se

 

Besök www.evytechnology.com för mera information och FAQ om EVY.

 


Kontakt:

   Erika Tapper
erika@evytechnology.com 
Tel: +46 (0) 762 357 590

 VD, Margret Pinto
margret@evytechnology.com 
Tel: +46 (0) 735 680 766