Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Anmäl dig till Trailfest före 20 augusti

Den 21-23 september är det dags för den första upplagan av TRAILFEST i Vålådalen. Vi fyller tre dagar med det mesta av det bästa. Workshops, föreläsningar, fjäll, löpning och en rejäl bankett på lördagskvällen. Denna helg vill du inte missa. Se därför till att anmäla dig före den 20 augusti.


Spring trail i John Bauers fotspår

Det är få samhällen i Sverige som erbjuder samma vyer som du kan få från Norra Klevaliden i Huskvarna. Har du någon gång susat förbi i bil på E4:an är det lätt att imponeras av de spektakulära sluttningarna. Längst uppe på toppen ligger ett härligt friluftsområde och IK Hakarpspojkarnas klubbstuga, med milsvid utsikt över Vätterbygden. Nu har du chansen att springa traillopp i denna härliga miljö.


Tre platser kvar till Kroatien-resan 6-13 oktober

Livsnjutning på vårt sätt betyder löpning längs vackra stränder och i berg med storslagna vyer. Det betyder också god mat med nya smaker och nya spännande platser. En stor dos skratt, glädje och gemenskap ingår, liksom avkoppling och tid att andas.


Spökhistorier och slott på Ängsö Trail Run

Mitt i Mälaren, mellan Västerås och Enköping ligger Ängsö. Ön är den största i en hel socken av öar som tillsammans utgör ett naturreservat. Den 15 september blir det fullt fokus på trailrunning på ön då Ängsö Trail Run arrangeras.


Gruvligt snabba löpare i Falun

Det var riktigt snabba tider på premiären av nya loppet Stora Stöten Run i Falun. Allra snabbast på 20,8 km-banan var Olle Kalered och Jenny Björnberg, medan längdskidåkaren Britta Norgren och portugisen Manuel Horta tog hem 11,7 km-loppet.


Beställ Sverigekläderna före 16 augusti

Är du en stolt svensk traillöpare? Visa det genom att springa i Trailrunning Swedens specialdesignade kläder! Ska du springa ett lopp utomlands är det kul att visa varifrån du kommer. Och även om du håller dig hemmavid, så höjer ju snygga träningskläder både humör och löpsteg.

 


Kicka igång höstträningen med pyramidintervaller

Varje vecka servar en av Sveriges bästa löpare genom tiderna, Lena Gavelin, dig med kvalitativa träningspass som presenteras på måndag förmiddag på Trailrunningswden.se. Lena beskriver passens syfte och upplägg på ett enkelt sätt och vi hoppas det ger dig extra motivation att ta dig ut i naturen och springa! 


Sponsrade inlägg från företag

20% rabatt på Hoka One One

Hösten är här och precis som ett av marknadens mest populära skomärken säger: - It´s time to fly! Nu får du 20% rabatt på hela Hokas sortiment i Skistarts webbshop. Ange rabattkoden TRAIL20 i kassan.


Dela din trailupplevelse LIVE

Med RaceONE's app kan du idag dela massor av traillopp LIVE. Det gör att anhöriga och fans kan följa din exakta position rakt igenom hela loppet. Perfekt både för den som vill heja i skogen eller på hemmaplan.


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.