Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Behandling av personuppgifter

Värmdö Fågelklubb följer Dataskyddsförordningen (GDPR) vid behandling av personuppgifter. De uppgifter vi sparar i vårt medlemsregister är endast namn, e-postadress och telefonnummer. Uppgifterna lagras på ett säkert sätt och vi sprider dem inte vidare till andra parter eller tillåter någon att ta del av dem. Personupgiftsansvarig är vår medlemsansvariga Majna Gemsjö, som hanterar medlemsregistret.  

Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap/prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på en länk som finns längst ned i varje nyhetsbrev eller kontakta Majna. Dina uppgifter tas då bort permanent från registret. 
Fullständig information finns här

Trollslände- exkursion

I juni bjöd Peder Winding in till en spontan exkursion i Hemmesta sjöäng där vi tittade lite närmare på trollsländor, samt även andra arter som kom i vår väg, som grodor, fåglar och fjärilar. Vi välkomnar våra medlemmar att på samma sätt som Peder inbjuda till spontana exkursioner utöver vårt ordinarie program. Gör det i så fall på vår Facebookgrupp.

Foto: Håkan Steen

Följ oss gärna på instagram!

Nyhetsbrev 3.2018


Törnskata. Foto: Håkan Steen

Höstprogram 2018

Lördag 1/9 Blåhakespaning vid Hemmesta sjöäng
Samling i fågeltornet ca 07.00 efter att första buss 474 anlänt. Ledare: Tom Arnbom. Ingen föranmälan.

Lördag 8/9 Septemberrally
Eftersom artrallyt i januari är så uppskattat tänkte vi att även kör ett septemberrally!
Det gäller att se eller höra så många fågelarter som möjligt på Värmdös fastland inklusive hela Kovikstippen (även den del som ligger i Nacka kommun). Start kl. 07.00 avslut kl. 16.00 vid målgången. Därefter äter vi middag tillsammans.
Anmäl ditt lag till Mats Nilsson: mattemobil@telia.com eller 070-888 84 98 eller niclas@pharma-industry.se alt. 070-491 05 20.

Lördag 22/9
Höstens fåglar i jordbrukslandskapet

Sören Bevmo leder. Samling vid Runda huset kl 07.00. OBS! Samåkning i egna bilar. Anmälan till Sören Bevmo senast 20/9 på tel. 073-906 94 30.

Lördag 20 eller söndag 21/10 Horsstensutflykt (datum bestäms efter vädret)
Följ med ut till yttersta havsbandet i Stockholms skärgård. På Horssten har många rariteter i fågelvärlden hittats. Mats Nilsson och Niclas Ahlberg leder. Bindande anmälan till Niclas, niclas@pharma-industry.se. OBS! Anmälda personer ska vara vid god fysisk hälsa för att kunna ta sig runt på en skärgårdsö utan stigar och med hala klippor.

Lördag 27/10
Fågellokaler på Värmdö

Rundtur där vi visar några av de lokaler som finns i vår kommun. Sören Bevmo leder. Samling vid Runda huset i Gustavsberg 07.00. Anmälan till Sören Bevmo senast 25/10 på tel. 073-906 94 30.

Onsdag 7/11 Innekväll med föredrag och bildvisning
Vi återkommer med mer information.

2019: Vi har även fastställt datumet för januarirallyt. Det anordnas lördag 12/1. 

Mer information finns på vår hemsidaNyhetsbrevet ges ut av Värmdö Fågelklubb. Redaktör och medlemsansvarig är Majna Gemsjö, majna(at)majna.se. Medlemskapet är gratis. Läs mer: www.varmdofagelklubb.se. Välkommen också att gå med i vår Facebookgrupp.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.