Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

400 höstnyheter i webbshoppen!

Nytt v. 32

Nytt v. 33

Nytt v. 34

Det skulle bli ett låååångt brev om vi skulle visa alla 400 nyheter som lagts in i webbutiken de senaste tre veckorna, och risken att din mailkorg kraschar skulle vara stor. Så vi rekommenderar att du istället klickar på respektive vecka här ovan för att se alla höstnyheter!

Hel kollektion 18 ark, 239 kr

Palette Cardstock 12 ark, 110 kr

Julpapper i rött och grönt, med klassiska motiv och julfigurer som värmer. I kollektionen finns 18 mönstrade ark, och hos oss hittar du även matchande cardstock.

Diesen används till utskärning i t.ex. dekorgummi, filt, läder, tunn plast, kartong eller papper. Perfekt till julkort och julklappar! Mått: 11.5 x 7.2 cm

EZ-monterade stämpel-set från Stampingbellas humoristiska serie "The Oddball Collection". Stämplarna är färdiga att fästas på akrylblock, stämplas och färgläggas!


Stjälkarna är 12 cm långa och kan användas till kransar, miniatyr-landskap eller limmas som dekoration på handgjorda scrapbookingkort.

Två läskiga papperskollektioner från Echo Park i de rätta höstfärgerna! Välj mellan 12"x12" paper pad, dies, stämplar och lösa ark.

Måla, tapetsera och dekorera efter egen fantasi! Vi rekommenderar Plus Color Hobbyfärg för målning av trä.

Papperstillverkaren Stamperia från norra Italien presenterar 20 nya vackra papper, samt tre paper pads. Dubbelsidiga 12"x12" papper för all korttillverkning, scrapbooking och albumtillverkning!

Betalningar har aldrig varit enklare. Eller snabbare. Swish är en mobil betaltjänst som erbjuder ett enkelt, snabbt och säkert sätt att överföra pengar. Det är helt kostnadsfritt och du betalar din order med hjälp av mobilt bank ID. Har du några funderingar, så tveka inte att kontakta oss!

Rean är nypåfylld, så passa på att fynda pyssel och scrapbooking till riktigt låga priser!

Få 10% rabatt på hela sortimentet i ett helt år!

När du har handlat varor för minst 1900 kr, kontaktar du oss på support@kristinasscrapbooking.se och ber om en manuell kontroll på dina inköp under de senaste 365 dagarna. Vi räknar ihop dina köp och återkommer till dig via mejl med en personlig rabattkod värde 10%. Koden gäller på alla dina köp i 365 dagar framåt.


facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.