Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej hej i heta sommar-Sverige!

Enligt SMHI har vi inte haft en lika varm juli på över 260 år. Det är inte dåligt, med tanke på förra sommarens blyga temperaturer, där vi inte hade en enda natt över 20 grader i hela Sverige!


Trots värmeslag och svettningar på kontoret har vi lagt in över 700 nyheter den här månaden, och givetvis kan du frossa genom allting i våra nyhetskategorier.

Passa på att fynda på vår stora sommar-rea! Nypåfylld och extra prissänkt!

Sy, stansa, embossa, rita och stämpla!

Det är inte exakt tyg, och det är inte exakt papper…läderpapper är något helt annat. Det spännande materialet ger dina kreativa projekt en frisk fläkt med många goda egenskaper! Det liknar läder, men känns mest som mjuk, kraftig kartong och du kan använda det på samma sätt som du använder vanligt tyg. Du kan både sy i det, stryka det, stansa ut och klippa i det, du kan rita på det och dekorera det. Du kan också tvätta det i tvättmaskinen, i max 40°C, så får det en extra rustik look.

Finns i fler färger. Erbjudandet gäller t.o.m. 31 juli 2018, eller så långt lagret räcker.

Utstansade figurer, "die cuts", i vit, kraftig kartong (240 gsm). Figurerna kan målas och dekoreras. Perfekt till scrapbooking, pyssel och hobby! Figurerna är från 4 cm till ca 12 cm stora. 

 

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 juli 2018, eller så långt lagret räcker.

Vit universal sax av rostfritt stål

En riktig favorit-sax från Fiskars med vassa blad och ergonomiskt handtag! Passar lika bra i köket, som i verkstaden, i syhörnan, på kontoret, eller vid pysselbordet! Längd: 21 cm. 

 

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 juli 2018, eller så långt lagret räcker.

Av DT-Maria för Kristinas Scrapbooking

Tävla om ett presentkort

Det vinnande bidraget röstas fram av en jury på 8 personer, och vinnaren får ett presentkort värde 500 kr att handla för hos Kristinas Scrapbooking.

Det är dags för sommartävling, där vi önskar bidrag som är skapade i färgskalan här ovan. Du får själv välja vad du vill skapa, scrapbookingkort, album-layout, alster eller kanske en tavla? Valet är ditt! Det viktiga är att skapa i ovanstående nyanser! Ditt bidrag ska vara nyskapat för denna tävling. Ett bidrag per person. Alla bidrag visas i Kristinas Scrapbookings blogg.

Vi vill ha ditt bidrag mailat till oss senast 5 augusti 2018.

Maila ditt bidrag till support@kristinasscrapbooking.se

Värmekänsliga dekorationsstickers till dekorering av porslin, glas, metall m.m. Den transparenta skyddsfilmen tas bort och det självhäftande motivet förs över genom att man gnuggar på baksidan. Tål därefter lättare handdisk. När föremålet blir varmt, t.ex. med varmt te i en kopp så skiftar färgen på dekorationen från svart till rött.

Vem kan motstå dessa underbara schabloner med fjädrar, stjärnor, änglavinga och detaljerade blad! Självhäftande schabloner som lämpar sig till papper, tyg, glas, trä porslin m.m. Varje ark består av flera motiv som kan användas separat. Mått: A4.

Se alla nya färger i webbshoppen!

Mycket roligt skärverktyg som skär/snittar 6-12 mm spår i 10-15 mm papper- quillingstrimlor. Strimlorna kan därefter formas till pappersblommor eller användas allmänt inom quilling.

Chameleon Pens, en revolutionerade penna inom stämpel- och färgläggningskategorin! En och samma penna ger dig fantastiska nyansövergångar och möjlighet att få fram ljusa och mörka toner, med en och samma penna, Chameleon Pens! För mer intensiva djup i dina målningar. Skapa skuggor, dimensioner och färgövergångar utan linjer! Alkoholbaserade, påfyllningsbara och permanenta. 

Få 10% rabatt på hela sortimentet i ett helt år!

När du har handlat varor för minst 1900 kr, kontaktar du oss på support@kristinasscrapbooking.se och ber om en manuell kontroll på dina inköp under de senaste 365 dagarna. Vi räknar ihop dina köp och återkommer till dig via mejl med en personlig rabattkod värde 10%. Koden gäller på alla dina köp i 365 dagar framåt.


facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.