Stockholm 2018

Real Madrid Foundation clinics

Hejsan ##firstname##!

Hjärtligt välkommen till sommarens clinics med Real Madrid Foundation i Stockholm! Nedräkningen har börjat 😊 Vi hoppas att du är taggad och att du kommer få ett par roliga och lärorika dagar tillsammans med oss på fina Danderyds Arena.

Du kommer få tröja, shorts och strumpor att träna i under clinicen. Ta med dig fotbollsskor, benskydd och vattenflaska. Tips: ta även med skavsårsplåster och extra strumpor. Av erfarenhet vet vi att många spelare kommer behöva plåstras om för skavsår.

Varje dag får du lunch och frukt. Ta gärna med något extra mellanmål eller något att äta direkt efter träningen är slut. Lunchen serveras ca 11.30-12.30. Vi går i omgångar så det inte blir för långa köer.

Alla kommer att delas in i grupper efter i första hand ålder, därefter klubbtillhörighet och önskemål. I varje grupp finns en tränare från Real Madrid Foundation och ett par svenska erfarna tränare som hjälper till med övningar. De översätter om det behövs och ser till att alla förstår instruktionerna.

När du kommer till registreringen första dagen så läser du först på våra anslagstavlor vilken grupp du tillhör. Därefter går du till registeringsdisken och får då en påse med kläder. När du bytt om väntar du tills dina tränare hämtar dig för att köra igång träningen.

Sista dagen på varje clinic har vi fotografering, både gruppvis och alla tillsammans då är det viktigt att komma utsatt tid. Under diplomutdelningen samma dag kan man ta kort om man t.ex vill bli fotograferad ihop med tränarna.

CoachenEvents har ett tält med personal under hela clinicen. Vi har medicinlåda och tar hand om enklare blessyrer, vi svarar även på frågor och hjälper till där det behövs. Anhöriga och vänner är varmt välkomna att följa träningarna. Det finns servering vid idrottsplatsen.

Vi hade nyligen en clinic i Båstad. Om du vill se bilder och video därifrån (och våra tidigare clinics) är ett hett tips att följa oss på Facebook (www.facebook.com/frmsweden) och Instagram (https://www.instagram.com/frmclinicssweden). Här lägger vi ut nyheter och bilder före, under och efter clinicen.

Läs gärna vår sida med frågor och svar om du undrar något mer: http://www.frmclinicssweden.com/sv/frm-sweden/fragor-och-svar. På den sidan beskriver vi även hur vi hanterar personuppgifter enligt den nya personuppgiftslagen

Schema
Clinic 30-31/7
30/7
8.30-9.30: Registering. Kom i god tid!
9.30-15.00: Träning

31/7
9.00-9.30: Fotografering
9.30-15.00: Träning
15.00: Diplomutdelning

Clinic 1-3/8
1/8:
8.30-9.30: Registering. Kom i god tid!
9.30-15.00: Träning

2/8:
9.30-15.00: Träning

3/8
9.00-9.30: Fotografering
9.30-15.00: Träning
15.00: Diplomutdelning

Varmt välkommen ##firstname## och hoppas vi får ett par trevliga dagar tillsammans i Stockholm!

Ps - har du anmält fler barn med denna e-post så får du bara ETT meddelande. Men informationen gäller alla barn du anmält till Stockholm.

Med vänliga hälsningar
Ola och Ann
Coachenevents
www.frmclinicssweden.com

Följ oss i sociala medier

facebooktwitterinstagram