Nyhetsbrev med en fri lektion

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 12 - 2018

Hej ##firstname##

Som utlovat så kommer här info om höstens program så långt det är klart.

Torsdagslektioner i Malmö
Våren 18 var ju fantastiskt med bl.a. Feldenkrais maraton i Malmö. Därför har jag blivit inspirerad att efter 2 års uppehåll med regelbundna "Medvetenhet genom rörelse" klasser återuppta det igen.
Med början 23 augusti så är det möjligt att "Feldenkraisa" varje torsdag (17:30 - 18:30) här i Malmö. 

Platsen blir Kendra Yoga på Frisgatan (endast några minuters promenad från Triangeln). Jag har fått hyra ett ljust och vackert rum där jag hållt flera tidigare kurser. Mera info hittar du här. Hoppas vi ses i Augusti.

Bergen 1-2 september
Som jag tidigare berättat så blir det en kurs i Bergen första helgen i September, denna kurs är sedan länge fullbokad.

Malmö 29-30 september
Sedan får du inte missa "Medvetenhet genom rörelse" 29-30 september i Malmö. 

Min förhoppning är att det ska bli en fantastisk helg med många deltagare, både gamla och unga, både tidigare elever och nya. Därför har jag ett erbjudande till alla tidigare kunder och alla er som prenumererar på detta nyhetsbrev. Om du tar med dig vänner som inte tidigare deltagit i några av mina kurser så får ni alla 25% rabatt på kursavgiften. 

Feldenkrais maraton
Efter succen i Malmö håller vi på att planera ett maraton i Köpenhamn i slutet av Oktober, vi letar efter lokal så om du har något tips, vi behöver ca 200 kvm och om möjligt centralt i Köpenhamn. Hör av dig om du har några ideer eller tips.

Juli månads fria lektion
Jag fortsätter också med sommarens fria lektioner, denna gång blir det en lektion från i våras som jag kallar skuldergång. Den aktuella versionen spelades in i våras, de sista 8-10 minuterna är det en del eftersnack och allt hörs inte så bra, den delen kan du eventuellt låta bli att lyssna till. Mycket nöje.

Fortsatt skön sommar. 

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
info@feldengood.se
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.