Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Med vårt stora färg-sortiment från Happy Moment blir det barnsligt enkelt att duka och dekorera till sommarens festliga höjdpunkter! Välj en färg och botanisera bland servetter, ballonger, bordsplaceringar och dekorationer!

Sätt pricken över i:et på festen med fluffiga pompomer av silkespapper. Viks ut till runda kulor och knyts med tillhörande snöre. Förpackning med 3 storlekar: 20, 24 och 30 cm. Levereras omonterade.

25% rabatt på ALL DUKNING

Att sätta sig till ett vackert dukat bord gör att maten smakar ännu bättre! Passa på att planera sommarens alla fester och högtider med material från Happy Moments Collection!

Prisvärda bordslöpare som är lättavtorkade och mer lyxiga än vanlig pappersduk. Bredd: 35 cm. Längd: 10 meter. Välj mellan olika färger!

Underbara nyheter i aprikos och turkos från Graphic45! Serien "Imagine" passar perfekt till scrapbookingkort, minialbum, albumlayouter och altring av t.ex. boxar och lådor. Matcha med die cuts, stickers, chipboard och stämplar från samma serie.

50% rabatt

Zip Påsar 100-pack - 80x60 mm

50% rabatt

12 burkar, skruvlock. Höjd: 5 cm


25% rabatt

20 plastburkar, vitt skruvlock. Höjd: 3.5 cm

17% rabatt

Set med 7 st kvadratiska vita pappaskar. Från 9 cm till 21 cm.

Långtråkiga semesterdagar kan förgyllas med en liten inventering i ditt kreativa kaos! Med zip-påsar, burkar och lådor får du lättare överblick på dina mest värdefulla ägodelar. Dessa erbjudanden gäller t.o.m. 1 juli 2018, eller så långt lagret räcker.

Här kan du göra riktiga klipp på billiga pyssel- och hobbyprodukter! Eventuell slutförsäljning kan ske på utgående produkter, först till kvarn gäller! 

Vad händer i bloggen?

Surfa in för att se vad vårt design team bjuder på i bloggen! I måndags visade DT-Maria dessa vackra tvilling-layouter med semesterbilder! Härliga nyheter, tips och inspiration!

Få 10% rabatt på hela sortimentet i ett helt år!

När du har handlat varor för minst 1900 kr, kontaktar du oss på support@kristinasscrapbooking.se och ber om en manuell kontroll på dina inköp under de senaste 365 dagarna. Vi räknar ihop dina köp och återkommer till dig via mejl med en personlig rabattkod värde 10%. Koden gäller på alla dina köp i 365 dagar framåt.


facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.