Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Wexthuset

Handgjorda trädgårdsredskap för barn

Odlingslusten ligger naturligt i människan. Barn som är med och hjälper till får en känsla för trädgårdsodling att bära med sig hela livet. Våra engelska, handgjorda verktyg är kopior av vuxenmodellerna - bara nerskalade. Perfekt vikt, balans och kvalitet som gör det roligt att jobba!

Rejäl men ändå nätt grep. 249 kr.

Spaden fixar alla grävjobb! 249 kr.

Företaget Kent & Stowe är en av Englands mest välkända tillverkare av trädgårdsredskap. Modellerna har sitt ursprung i professionella redskap från 1800-talet. Med modern tillverkningsteknik förenar man idag hög kvalitet med skön känsla, gedigen trädgårdstradition och vackra, ändamålsenliga redskap till bra priser.

15 års garanti

För alla redskap från Kent & Stowe gäller:

*Rostfritt stål som minskar jordens vidhäftning och gör jobbet roligare.

*Greppvänlig, engelsk ask. Ett hårt trädslag som är skönt för handen och håller i evigheter.

*15 års garanti (5 år för sekatörer, sågar och beskärningsredskap)

 

Krattan gör enkelt extra fint. 249 kr.

Bästa fruktplockaren!

Vi har ett stort sortiment av alla slags redskap, som fruktplockaren som barn älskar. Spana också in serien Garden Life, lättviktiga (40 % lättare än originalmodellen), nätta redskap som passar både barn och dem med till exempel försvagningar i leder.

Fruktplockare 339 kr.

Klicka här för högupplösta bilder på dessa bilder och många fler. Här kommer du till vårt fantastiska sortiment av redskap för alla typer av trädgårdsjobb.

Du hittar dessa och många fler smarta produkter som gör odling enkelt och roligt på www.wexthuset.com och hos våra återförsäljare. 


Vänliga hälsningar

Karin Elmberg

Trädgårdsredaktör, presskontakt.


www.wexthuset.com

karin.elmberg@wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

Direct: 070-2929595 / +46 70 2929595

Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och partners.

facebooktwitterinstagramyoutubegoogleplus

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra erbjudanden.

Vi skickar detta till dig som vi tror kan vara intressad av att få nyheter och information från oss. Om du inte önskar fler utskick från oss, klicka här.