Ändra - Lägga till - Ta bort dig från vår sändlista

NyföretagarCentrum Karlstad

Augusti 2018

Nytt mentorprogram startar i september!

Vill även du utvecklas som mentor eller adept?

Nu har NyföretagarCentrum Karlstad varit igång med 24 mentorspar sedan november 2017. Eftersom mentorskapet ger så oerhört goda resulttat, så har vi fått möjlighet att dra igång ytterligare 25 par i september genom det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av vår moderorganisation Nyföretagarcentrum Sverige.

Programmet innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Begränsat antal platser

Vi har ett begränsat antal mentorpar varje år. Alla som vill kan därför inte få en egen mentor, men vi gör allt vad vi kan för alla som anmäler sitt intresse för att delta i programmet. 

Mer information och intresseanmälan

För mer information om Mentor Eget Företag och anmälan (gäller både mentorer och adepter), kontakta Conny Rosenhall 054-182610.


Företagssalongen

Är du nyfiken på vad vi på NyföretagarCentrum kan erbjuda, är du välkommen den 6 september på Företagssalongen klockan 15.10 – 15.30. 

Lokal: Esias Tegnér på Stadshotellet i Karlstad


Nytt i styrelsen

Vi hälsar Fredrik Stodne, Soleil IT AB välkommen som ny ledamot i NyföretagarCentrum Karlstads styrelse. 

I övrigt, ser styrelsen ut som följer:
Ordförande: Anna Sundenhammar, Clarion Collection Hotel Bilan
Vice ordförande: Terès Lagerkvist, Swedbank

Ledamöter: Fredrik Andersson, Nordea - Monika Brandelius, Unionen - Maria Fallström, MaFalls AB - Ulf Gribäck, Gribäck Business Control AB - Lena Karlberg, SEB - Peter Kylin och Hynells patentbyrå AB.


Rådgivning under hösten

Inom kort kommer hemsidan att uppdateras med höstens tillfällen för rådgivning. 

Till bokning av rådgivning...

 

Nästa tillfälle för att boka introduktionsmöte för dig som inte är registerad än är den 17 augusti och 21 september. Bokning till detta tillfälle sker via vår hemsida.

Till bokning av introduktionsmöte...

TEAM1994-frukost 29 augusti

Välkommen att delta på TEAM1994-frukostmöten på Clarion Collection Hotel Bilan. 

Höstens datum är: 29 augusti – 26 september – 31 oktober – 28 november. Vi möts alltid klockan 7.30 – 9.00 och vi är som vanligt på Clarion Collection Hotel Bilan, Karlbergsgatan 3 i Karlstad.

Den 29 augusti kommer vi att få höra mer om HelhetsHälsa som drivs av Kristina och Viktoria.

För mer information och anmälan, gå till TEAM1994…


Vi på NyföretagarCentrum Karlstad hoppas att ni alla haft en riktigt skön sommarledighet. Nu drar vi igång igen med nya tag. Du som funderar på att starta företag eller de senaste tre åren har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och oberoende rådgivning! 

twitterfacebookinstagram

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande skapare av nya företag.

Detta nyhetsbrev når enbart er som har visat intresse för NyföretagarCentrum Karlstads verksamhet. Av hänsyn till er personliga integritet skickar vi ut mailet till dolda mottagare. Sändlistan vi använder innehåller bara epostadresser samt för- och efternamn, inga andra personuppgifter. Vi garanterar att innehållet i sändlistan inte sprids vidare till annan person eller verksamhet och att du närhelst du önskar kan radera dina kontaktuppgifter i listan via länken här nedan.

Ändra - Lägga till - Ta bort dig från vår sändlista.

Sent with Get a Newsletter