Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev nr 7 2018 från Torrekulla Golfklubb

Vägen till golfklubben

Vägen till golfklubben kommer att renoveras tisdag-onsdag nästa vecka vilket kan skapa viss olägenhet. Dock får vi använda Alveredsvägen under byggtiden och man kan köra runt klubbhuset när de jobbar på den stumpen

Torrekulla GK och Nordea Masters 12-19/8 2018

Lagardere, som äger Nordea Masters, hyr klubbhuset inklusive parkeringar men exklusive restaurang under ovan nämnd period. Förutom till restaurangen blir det då i praktiken ingen tillgänglighet till klubbhuset för medlemmar eller gäster.

Beträffande spel på banan inväntar vi fortfarande besked från arrangörerna i vilken utsträckning banan kommer att tas i anspråk för spel. Vår förhoppning är att vi skall kunna erbjuda medlemsspel i begränsad omfattning men sannolikt inget gästspel.
Under Mastersveckan kan vi erbjuda Torrekullas medlemmar spel på Sisjö GK mot en greenfee om 100:- samt spel på Vårgårda GK för 200:-.

Betalning på Sisjö GK sker på plats, för spel på Vårgårda GK gäller greenfeecheck som hämtas och betalas på Torrekulla.

Mer information om spel på Torrekulla kommer kontinuerligt.
Denna upplåtelse av framförallt golfbanan är en del av de förhandlingar som pågår mellan Torrekulla och Hills angående samarbete kring utbyte av både kompetens och utrustning. Mer om resultatet av denna förhandling kommer i senare information.


Torrekulla Golf AB och Torrekulla GK


Torrekulla Golfklubb   Alveredsvägen   431 90  MÖLNDAL  Telefon 031-795 22 36 info@torrekullagk.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.