Vill du se vårt extrainsatta nyhetsbrev i webbläsaren - klicka här.

Få snabb koll på nyhetsläget i Sverige varje morgon!

fPlus är en ny, smart nyhetstjänst som sköter bevakningen av tusentals nyhetskällor åt dig med fokus på nyheter som påverkar näringslivet i Sverige och utomlands.

Genom Svenskar i Världens goda samarbete med Svenskt Näringsliv, som ligger bakom fPlus, har jag ordnat så att du som prenumerera på vårt nyhetsbrev också får tillgång till denna utmärkta tjänst.

Här är du dagens utgåva. Jag rekommenderar dig att utnyttja erbjudandet att bli prenumerant även av denna tjänst. Självklart är det gratis.

Prenumerera härhttps://om.fplus.se/.

Jag hoppas att du kommer få lika stor nytta av fPlus som jag har!

Hälsningar,
Karin Ehnbom-Palmquist
Generalsekreterare för Svenskar i Världen

Hanna håller i sommarens 80-års jubileum

Vi välkomnar Hanna Norman till vårt kansli för en period av tre månader. Hanna är projektledare för vårt jubileum som hålls i augusti. Utanför Svenskar i Världen är Hanna i slutskedet av sin kandidatutbildning inom Freds- och Utvecklingsstudier vid Uppsala Universitet. Hon har en stor passion för mänskliga rättigheter och internationellt utvecklingsarbete, där hennes långsiktiga mål är att arbeta internationellt med kapacitets-uppbyggande strukturer och jämställdhet. Hon har rest väldigt mycket och bland annat varit bosatt i Nairobi. Hon älskar att se nya kulturer och träffa nya människor, därav hennes stora intresse av att resa. Nu senast har hon praktiserat på den svenska programverksamheten på Reach for Change. Hon hälsar att ni är välkomna att kontakta henne om ni vill veta mer om vårt jubileum eller har andra övriga frågor.

Mailjubileum@sviv.se
Telefon: +46-8-6615402

Information om vårt jubileum och anmälan finner du här: http://www.sviv.se/jubileum80/.


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet och boka tid.

Passa på att gå till tandläkaren i sommar!

Som medlem hos Svenskar i Världen får du 150 kronor att nyttja på valfri behandling på Distriktstandvården. Boka tid direkt eller lista dig på en av våra 21 kliniker i Stockholm.


Kallelse till årsmöte

Måndagen den 20 augusti 2018 äger Svenskar i Världens årsmöte rum på Grand Hôtel i Stockholm. Varmt välkommen att anmäla dig till mötet. Läs mer...


Ledig tjänst

Vi söker en kommunikatör tillika kanslisamordnare till vårt kansli i Stockholm. Läs annonsen och ansök här.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har skrivit upp dig som prenumerant.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Vill du läsa våra vanliga nyhetsbrev, klicka här

Vill du få information om fPlus, klicka här