Nyhetsbrev med senaste nytt från SteelTech. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tre veckors semesterstängt i sommar

Först av allt vill vi önska alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartner en skön sommar. På produktionssidan kommer vi att hålla stängt under veckorna 29-31 och finns därmed åter på plats måndag 6 augusti.

Vår serviceavdelning har öppet hela sommaren vid akuta problem och nås då via telefonnummer 0322-66 89 30 eller via kontaktformulär.


Nu är vi äntligen på plats!

Med start 1 april flyttade vi avdelningsvis från vår gamla anläggning på Lärkvägen till den nya på Bultgatan på Sävelunds Industriområde strax utanför Alingsås centrum. Lagom till 1 juni var alla avdelningar på plats där och för tillfället pågår finjusteringar för att allt ska bli som vi tänkt oss. Allt med kunden i fokus.

Läs mer >>


Nyinvestering i lasersvets ger ökad effektivitet

Steeltech har uppgraderat sin sexaxlade laserrobot från ett 2- till 6-kilowatts laseraggregat, vilket skapar helt nya möjligheter. Med det nya laseraggregatet på plats kan vi numera erbjuda svetsning av såväl fler som tjockare material.

Läs mer >>


Ett tydligare miljöfokus

Marknaden och vår primära målgrupp – storkök och livsmedelsindustrin – ställer allt högre krav på minskad resursförbrukning vad gäller el, vatten, diskmedel, tryckluft med mera. Något även vi på Steeltech skall betona i allt högre grad framöver. Vår ambition är bland annat att certifiera oss enligt ISO 14000 och för tillfället vidtar vi en rad åtgärder för att förbereda oss för detta.

Läs mer >>


SteelTech i Alingsås AB • Bultgatan 1 • 441 38 Alingsås • Sweden
Tel: +46 (0)322-66 89 30 • Fax: +46 (0)322-108 70
www.steeltech.se • marknad@steeltech.se

youtube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.