Nyhetsbrev med Nyheter, Tävlingar och Erbjudanden. Kan du inte läsa?  Använd din webbläsare.

Lekogram.se - Prenumerera på kreativa leksaker

Lekogram.se fortsätter att utvecklas

Vi på Lekogram fortsätter att utveckla vårt koncept med kreativa leksaker. Vårt mål är som ni mycket väl känner till att det ska finnas en prenumeration för alla. Senaste nytt är vårt nya Samarbete med Kalikå varifrån vi kommer etablera nya kategorier inom kort. Ni får mer än gärna fortsätta att skicka tips till oss på vad ni önskar att prenumerera på så vi kan fortsätta erbjuda kreativa prenumerationer

Lekogrom,se nu Återförsäljare av Kalikå Leksaker

Nytt samarbete

Vi kan stolt meddela att vi nu är återförsäljare till Kalikå.Kalikå har i årtionden erbjudit hantverksartiklar samt produkter för fantasi- och rollekar, skapande, konstruktion och naturvetenskap vilka vi anser passar bra in i vårt koncept. Tack vare detta så kan vi utveckla och bredda vårt erbjudande av prenumerationer på kreativa leksaker. Kalikås utbud kommer bland annat ge oss möjligheten att erbjuda fler teman under vår kategorier Experiment och Skapa. 

LEGO rabatt 15%

15% RABATT

En påminnelse till alla er som prenumererar på Kreativa Leksaker hos oss på Lekogram.se! Passa på att handla på vår utförsäljning nu när ni får 15% extra i rabatt. Detta gäller hela juni månad ut och ni finner er rabattkod på månadens faktura. Som utlovat så kommer vi under året erbjuda lite olika "bonusar" till våra prenumeranter. Vi hoppas ni kan hitta något roligt LEGO oavsett vad ni prenumererar på normalt, kanske för egen del eller som present till någon kompis eller kusin.

Månadens Försändelser

LEGO Äventyr

LEGO Äventyr
Äventyr Medium

76102 Thors Vapenuppdrag:Kliv in i cockpit på flyktkapseln med Rocket, Thor och Groot och flyg ut i rymden med LEGO® Marvel Super Heroes 76102 Thors vapenuppdrag. Avfyra knoppkanonerna mot fienderna på ditt uppdrag med Avengers för att hitta Thors ultimata vapen! 

 

LEGO City

LEGO City
City Medium

60172 Polisjakt på berget :  Hoppa in i polisernas fyrhjulsdrivna terrängbil för att jaga skurken runt berget!  Se upp! Den där enorma stenen tvingade skurkens fyrhjulsdrivna bil att stanna. Skicka din partner efter honom på motocrosscykeln medan du laddar nätkanonen och siktar, fånga honom innan han flyr.

LEGO Friends

LEGO Friends
Friends Medium

41334 Andreas Framträdande: Ställ dig på scenen för en hel eftermiddag full av framträdanden i parken i Heartlake City – och börja med en dockteater!  Rotera scen bakgrunden för att hjälpa Andrea och hennes fågel Pepper att ge ett vackert musikframträdande tillsammans. 

Kul att Skapa

Kul att Skapa Vattenpärlor

Kul att Skapa Vattenpärlor är ett roligt pysselset där du kan göra dina egna figurer. Bygg pärlfigurerna på plattorna och spraya figurerna med vatten för att fixera dem. Följ de medföljande mallarna eller skapa helt unika figurer!

Pyssla

Pyssla

Galt Pyssla Beady Keyrings: Ett pysselset där du kan göra sex stycken djurnyckelringar av färgglada pärlor. Förpackningen innehåller steg-för-steg-guide, pärlor i 5 färger, 6 st nyckelringar, 12 st självhäftande ögon samt 6 st flirtkulor.

Alga Experiment

Alga Science Experiment Wormworld
Alga Experiment Large

Alga Science Wormworld, Anlägg en spännande miljö för maskar och studera hur de bor och lever i jordlagren med denna Alga Science Worm World. Ge maskarna löv och annat för att se hur de äter och sedan rör sig och tar sig fram i jorden där de skapar sina gångar och lever sina liv,


Lekogram.se - Prenumerera på kreativa Leksaker.
Ett Lekogram är Efterlängtat, Spännande och Kreativt!


facebookinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.