Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sommar! ...och tid för reflektion

Sommaren är här och förväntningarnas tid har börjat. Ofta planerar vi in så mycket under ledigheten att dagarna bara flyger förbi. Vi glömmer bort att stanna upp och reflektera.

Semestern är en bra tid för att reflektera och faktiskt ta oss tid att fundera över vad som fungerar bra i vårt liv och vad som inte fungerar så bra. Under ledigheten kan vi samla energi för att skapa kraft inför de förändringar vi behöver göra för att livet ska få en bra balans. Har du balans i ditt liv? Kanske  upplever du att stora delar av året är stressande av olika orsaker? Har du fortfarande inte "tagit tag i" det du bestämt dig för att göra ...eller förändra? Kanske säger du "Ja" till andras prioriteringar och glömmer bort dig själv? Lever du ditt liv som du vill eller önskar?

Själv har jag skapat tankar för flera både små och större förändringar just vid tillfälle av längre ledighet från arbete och andra rutiner. Sen räcker det förstås inte med tanken om en förändring. Det handlar såklart också om att ta ett aktivt beslut och sätta igång.

Ta tag i ditt liv och sätt dig inte själv i baksätet medan andra kör omkring med dig. Livet är NU ... och Du KAN!

 

 


Sommargåva till Dig från mig - Vägledd meditation för ditt inre

 

"Vid Havet" är en vägledd meditation som jag skapat för att ge dig en kort avslappningsstund i vardagen. Min förhoppning är att den även ska påminna dig om de goda sidorna i din personlighet och återuppliva minnen av andras positiva tacksamhet eller upplevelser av dig. Du kan göra meditationen vid olika tillfällen och få olika upplevelser vid varje tillfälle.

Skriv in namn, e-post och endast "sommargåva" i meddelandet. Meditationen skickas separat till dig.

Ja tack, jag vill få meditationen skickad till mig

 


Höstens Friskvårdsbidrag

STARK-FRI & HANDLINGSKRAFTIG 2018 - webbkursen för dig som vill skapa förändring. Kursen hjälper dig att skapa balans, motivation och målsättning för föändring. Metoden ger dig kraft och hjälper dig att frigöra stress . Kanske kan du använda använda arbetsgivarens friskvårdsbidrag. Läs mer ... Stark-Fri & Handlingskraftig

 

KURS START AUGUSTI

Anmäl ditt intresse redan nu! Kostnadsfritt webinar med information om kursen.  Jag vill anmäla intresse till kurs eller webinar


Önskar Dig en underbart skön sommar!


BUSINESS & HUMAN - Marie

Länkar till sociala medier.

facebooklinkedininstagramyoutubehomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter