Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Omväxlande natur i Billingen Trail Marathon

Varierande terräng med lövskog, bergsraviner, ängar, granskog och vacker utsikt över det omgivande slättlandskapet. Billingen Trail Marathon bjuder på naturskön löpning längs Billingeleden precis i utkanten av Skövde.


Förlängd runda ökar upplevelsen i Tiveden Trail

Ett nytt förlängt varv från 4,7 till 8 km ska göra upplevelsen ännu större för löparna i Tiveden Trail. Loppet arrangeras den 14 juli och bjuder på storlagen vildmark i ett av Sveriges sydligaste urskogsområden.


Moras tallhedar får alla ben att vilja springa

Moras öppna tallhedar får vilka ben som helst att vilja springa. Lägg där till ett rejält berg och löpning längs med Dalälvens strand. Då får du banan som möter deltagarna i Mora Trail. Söndagen den 8 juli är det dags på nytt.


Spring i Bockstensmannens fotspår

Spring i Bockstensmannens fotspår i Åkulla bokskogar. I år också med en ny arena vid Öströö fårfarm.

Läs mer här

Drygt 200 startplatser kvar till 2XU Idre Fjällmaraton

Den 25 augusti blir det rejäl fjällöparfest vid Idre Fjäll. Över 760 löpare har bestämt sig för att uppleva känslan av att vara oslagbara. Spana in loppet här.

Läs mer här


Regelverket avgörande i första Riksmästerskapet

För första gången avgjordes ett svenskt Riksmästerskap i traillöpning. Sundsvall Trail stod som värdtävling och svarade för ett fint arrangemang. Regler, svalt intresse från elitlöparna och skador gjorde att resultaten överraskade.


Höij och Wallin vinnare i Stockholm Trail

Helena Wallin och Johan Höij segrade i den långa 21 km-klassen i helgens Stockholm Trail som arrangerades för sjunde året i ordningen. Med 28 grader i luften minns nog de flesta löparna helgen som en svettig tillställning.


Sponsrade inlägg från företag

Specialerbjudande från Bagheera

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du nu ta del av ett toppenerbjudande från det svenska klädmärket Bagheera. Köp ett par Compression Tights och du får en Feather Jacket och ett par Cool Max Socks med på köpet. Ord. pris 1456 kr. Du betalar 799 kr.


Skotest Arc´teryx Norvan LD

Under april och maj månad har vi testat Arc´teryx nya trailsko Norvan LD. Vi har sprungit med skon i olika terrängtyper, på väg, stig och obanat ut i terrängen.


20% rabatt på Hoka One One

Sommaren är här och precis som ett av marknadens mest populära skomärken säger: - It´s time to fly! Nu får du 20% rabatt på hela Hokas sortiment i Skistarts webbshop. Ange rabattkoden TRAIL20 i kassan.


Resor & Inspiration

Häng med oss till Kroatien i höst

6-13 oktober kör vi för tredje året i rad trailresan till Kroatiens halvö Istrien. En vecka med löpning i berg och längs stränder. Boende på fyrstjärnigt hotell och god mat. Häng på!


Trailfest 21-23 september

Se videon och programmet för Trailfest i höst. Tillsammans med Team Nordic Trail bjuder vi in till en hejdundrande trailweekend i fantastiska Vålådalen.

 


Inspireras av veckans pass

Vi lägger på nytt in ett klassiskt 4 x 4 minuter pass, denna gång med halva tiden vila (2 minuter). Här får du ett intervallpass där du både får träna snabbhet och uthållighet, vi avslutar passet med 2 x 1 min, med 30 sekunder vila, då du ska försöka avsluta i lite högre tempo.


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.