Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sommarerbjudanden

Vi firar sommaren med fina erbjudanden på utvalda säsongsvaror från bland annat Arc'teryx, Bergans, Didriksons, Haglöfs och Fjällräven.

Vi önskar glad midsommar och en aktiv semester

Öppettider under midsommarhelgen: 
Torsdag 21/6: 10-19
Midsommarafton: stängt


Midsommardagen: stängt
Söndag 24/6: 12-16

Påminnelse: föreläsning idag
Kvinnliga äventyrare och Silva

Ett fåtal platser kvar – Det är hög tid att göra sig redo för sommarens vandringar – med både kunskap och prylar. Onsdagen den 13 juni har vi bjudit in Tina Forsberg, projektledare för nätverket Kvinnliga Äventyrare för att prata äventyr och friluftsliv.

På plats finns även det svenska outdoor-varumärket SILVA för att lära dig grundläggande navigationskunskaper och hur du väljer rätt kompass. Det blir en kväll om fjällkunskap/fjällvett, utrustning och navigation. Alla är givetvis välkomna - både kvinnor och män.

Du har chansen att lyssna på två föreläsningar - en om hur du navigerar rätt i fjällmiljö och en om hur du ser till att vara redo för sommarens vandringar. Därefter ges du möjlighet att prata med likasinnade och köpa friluftsutrustning från välkända varumärken med hjälp av våra kunniga säljare på Alewalds. Under kvällen får du också möjlighet att köpa kompasser från SILVA till specialpris.

Var: Kungsgatan 32, Stockholm
När: Onsdag 13 juni kl. 19.15

Medlemserbjudande på friluftsmat

Som stamkund kan du inför sommarens vandringar köpa 5 påsar friluftsmat, eller fler, och få 20% rabatt. Vi har mat från Adventure Food, Real Turmat, Summit to eat och Trek´n Eat. Allt från frukost till dessert.

Vandra med oss i Härjedalen

Upplev de fantastiska höstfjällen tillsammans med Alewalds och Hotell Bruksvallsliden 20-23 september 2018. Vandring med färdledare som tar er med till de bästa platserna. Härlig fjälluft, god mat och trevligt sällskap då färgerna är som vackrast. Gilla oss på Facebook för nyheter, inspiration, tips och tävlingar!

Vi rekommenderar gärna våra samarbetspartners!


Vill du inte längre ha vårt nyhetsbrev, vänligen klicka här.