Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev juni/juli 2018

Foto: Jenny Thärnström

Hej!

Nu när de första veckorna på sommarlovet gått och vi redan har kommit in i juli så får ni säsongens sista nyhetsbrev som innehåller lite av varje, bland annat lite nyheter inför nästa säsong.

Vi har haft avslutningar och tryouts samt första sommarlägret. Vi laddar nu för sommarlägret i auhusto (v.32) och jobbar hårt med att få till träningstiderna för hösten. Inom kort hoppas vi att vi ska kunna meddela var, när och vilka dagar som träningarna för de olika lagen kommer ligga.

Med det här nyhetsbrevet vill vi tacka för en fantastisk cheerleadingsäsong och vill också passa på att tacka alla våra aktiva, alla våra tränare och alla ideella krafter som hjälpt oss att göra denna säsong till vad den har varit. 

Tack!
/styrelsen


Följ oss på Facebook & Instagram för mer uppdateringar!

OBS! Nyhetsbrevet läggs upp på vår facebook-sida och skickas bara till per mejl till de som valt att prenumerera på det.

facebookinstagramyoutube

UMC Spring Show 2018

foto: Erling Vignisson

Den 27 maj bjöd alla våra lag in föräldrar, släktingar och vänner till Tibblehallen i Täby till UMCs våruppvisning. Trots att söndagen bjöd på sol och värme fylldes nästa hela läktaren av UMC-supportrar.

Alla våra lag, från de allra yngsta microminiorerna till de äldsta i Coed, fick chans att visa upp sig och sina färdigheter. Det var en fantastisk dag!

Stort tack till alla er som var där och ett extra stort tack till de föräldrar som ställde upp som funktionärer under dagen. Utan er hjälp hade vi inte kunnat genomföra evenemanget.

foto: Jenny Thärnström

foto: Erling Vignisson

foto: Erling Vignisson

foto: Erling Vignisson

Bilder och filminspelningar

Tack till alla er som delar med er av inspelningar och bilder på vår facebook-sida! Om ni har bilder som vi kan få använda i framtida nyhetsbrev eller lägga på hemsidan får ni gärna skicka dem till kansli@unitedmovement.se. Ange vem som är fotograf så att vi kan ange det om vi använder bilden.

foto: Erling Vignisson

Tack för dessa år Jessica!

Jessica Liedberg som de senaste åren arbetat som föreningens kanslist har sedan tidigare i våras valt att sluta hos oss för att arbeta med annat och vi önskar hennes stort lycka till i framtiden.

Idén att starta en cheerleadingförening i Sollentuna väcktes redan 2012 och i början av 2013 bildades föreningen Flyers Cheer formellt i köket hos familjen Liedberg på Karlavägen i Sollentuna. Föreningens logga bestod av en fågel. En av de som satt där runt köksbordet var Jessica Liedberg. Föreningen blev snart Fierce Athletics, sedan Action Athletics och nu United Movement.

Jessica hade varit tränare för ett cheerleadinglag hos Sollentunagymnasterna men eftersom de inte var intresserade av att utöka cheerverksamheten uppmuntrade de i stället Jessica att starta en separat förening för cheerleading. Grundpelarna för den nya föreningen var att de aktiva skulle ha roligt på träningarna och vara stolta över sina insatser på tävlingar oavsett placering, men även föräldraperspektivet och säkerhet var centrala delar under utformningen av föreningen.

Jessica var när föreningen startade tränare för bland andra Elin Lundberg, Rebecca Stern och Tyra Lindgren som i dag själva är tränare i föreningen, 2014 blev hon ordförande i föreningens styrelse och två år senare anställdes hon istället på halvtid som föreningens kanslist. Nu när Jessica går vidare i sitt yrkesliv vill vi på detta sätt tacka för den här tiden.

Tack Jessica!
...för att du var med och startade den här föreningen och har fått den att växa
...för all tid och allt arbete du har lagt ner
...för ditt engagemang för våra aktiva, våra tränare och för sportenNyheter inför 2018/2019


Hyra av tävlingsdräkter

Något som efterfrågats av många medlemmar är att föreningen ska hyra ut tävlingsdräkter till de aktiva istället för att var och en ska behöva köpa en dräkt - som bara används vid ett antal tävlings- och uppvisningstillfällen. Till hösten kommer United Movement Cheer därför införa ett hyrsystem av tävlingsdräkter (detta gäller endast våra tävlingslag).

Nästa säsong behöver var och en alltså inte köpa en ny dräkt, istället hyr man en dräkt och varje aktiv kommer att betala sin dräkthyra tillsammans med träningsavgiften. När säsongen sedan kommit igång så får man kvittera ut sin hyr-dräkt. 

Mer information kommer efter sommaren.


Direktbetalning av träningsavgift

Till hösten kommer vi att tillämpa direktbetalning av träningsavgiften. Istället för att skicka en faktura så sker betalningen direkt (med kort eller via mobilbank) vid säsogsstarten. Det kommer hjälpa till att minska administrationen kring träningsavgifterna och försäkringarna och betalningarna kommer att hamna rätt från början. 


Ni når kansliet på kansli@unitedmovement.se


Observera att vi bara nås via mejl. 

Vi är en ideell förening och har ingen kanslitelefon. Det är föreningens styrelsen som regelbundet och i mån av tid läser och svara på mejlen.

Alla tränare har mejladressen: förnamn.efternamn@unitedmovement.se


Säsongen 18/19

Inför nästa säsong presenterar vi stolt våra tävlingslag och deras tränare. 

Miracle

Miracle är vårt nya tävlings- förberedande miniminior-lag som kommer tränas av Alicia, Nicole och Rose.


Majesty

Majesty, vårt minior level 1-lag kommer tränas av Bella, Ebba och Alva.


Magnificent

Vårt minior level 2-lag kommer tränas av Jasmine, Rebecka Å och Anna.


Magic

Minior level 3-laget Magic kommer tränas av Tyra och Olivia.


Ultra

Vårt junior level 1-lag Ultra kommer tränas av Tara och Josefine.


Unlimited

Junior level 2-laget Unlimited kommer tränas av Romina och Sofia.


Unique

Unique är ett nytt lag för våra juniorer på level 3. De kommer tränas av Elin L och Gustav.


Caution

Senior-laget Caution är också ett nystartat lag som kommer träna på level 2 och 3-nivå och sikta så högt de kan. Tränare blir Rebecca S och Elin B.


Coed

Coed är vårt mixade seniorlag som tävlar på level 6. De kommer tränas av Sofie.


Träningslag 2018/2019

Vi ser fram emot att presentera våra träningslag efter sommaren då vi också vet vilka tider och dagar träningarna kommer ligga. Anmälan till dessa lag sker via hemsidan i augusti. 


Foto från Instagram

Utbildning av alla tränare i höst

Vi kommer inleda hösten med en utbildningshelg för alla våra tränare i samarbete med SISU Idrottsutbildarna. Helgen kommer fokusera på ledarskap och första hjälpen. Vi kommer även ägna ca. en halv dag åt att fokusera på frågor som rör vår förening - med syfte att skapa ett gemensamt förhållningssätt och gemensamma och rutiner för våra tränare.


Lagföräldrar säsongen 2018/2019

Inför nästa säsong kommer varje lag behöva utse en eller ett par lagföräldrar som ska vara stöd till våra tränare och hjälpa till med lagaktiviteter, samordna transporter m.m.  

Föreningen kommer under säsongen arrangera läger, uppvisningar och annat kul för våra medlemmar och för att kunna genomföra detta kommer vi att behöva hjälp från er föräldrar. Håll ögonen öppna när vi, ofta via tränarna, efterlyser hjälp till olika aktiviteter. Är vi många som hjälps åt så går allt så mycket snabbare. Exempel på uppgifter som kan vara aktuella är att bära mattor, sälja biljetter och t-shirts, vara funktionär och baka mm till uppvisningar, köra mellanmål till läger m.m.

Information och förfrågning om detta kommer efter sommaren samt efter hand under säsongen.

Foto: Jenny Thärnström

foto: Erling Vignisson


Revisor

Föreningen söker en auktoriserad revisor. Är du revisor själv eller känner du till någon som är det. Kontakta oss på: styrelsen@unitedmovement.se 


facebookinstagramyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter