Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

 

Hej i sommarvärmen !

Här har vi haft sommarvärme hela Maj!  Skönt men det behöver komma regn. Det är läskigt torrt i skog och mark.

Först vill jag berätta om några tråkigheter vi inte kunnat rå för eller förhindra.  4 dagar kunde vår hemsida inte skicka mejl. Vi fick inga order eller meddelanden från kontaktfliken. Ni kunder fick inga orderbekräftelser när ni beställt. Problemet började på kvällen den 11 maj och var över tisdag 15 maj. Vi fick en svårläst textfil från hemsideleverantörer att reda ut. Vi hoppas att vi inte missat någon order. Fredagen samma vecka fick vi inte iväg DHL paket. Bokningen låg nere. SUCK! Ingen bra vecka på jobbet med andra ord.

Posten har i maj höjt priset på sina varubrev. De vi använder så mycket. S-brevet har på 1,5 år höjts med 40%!!!! Frakt blir allt oftare billigare med DHL numera.  Vi beklagar verkligen att postens varubrev blivit så dyra.

Efter önskemål och stort intresse tog vi hem storpack av symaskinsnålar. Men eftersom SCHMETZ har samma pris för nålar i 5-pack som i en 100-pack kommer vi släppa storpackarna. Det blir inte hållbart för oss. Lite storpackar har vi kvar, passa på.

Nu skall jag ta av mig gnällhatten.

En sommarvara blir det förstårs. Vi slår ihop juni, juli och Augusti som vanligt. Vi har ju stängt 5 veckor under den tiden.

Vi stänger kl.18.00 11 Juli öppnar 20.00 19 Augusti mer info kommer.

Sommarvaran är en symaskinslinjal. En förlängning av din stygnplåt. Mer info och tips hittar du på hemsidan när du klicka på länken sommarvara.

Köp den under sommaren för 13:-(ord. pris 19:-) eller 10st för 100:-(ord. pris 150:-) Månadsvaran Maj  spetsvikresår blev väldigt populär. Vit är slutsåld, vi har kanske 150m svart kvar. Vi tog hem 1600m!!  Den svarta ligger kvar tills den tar slut. Vi planerar att återkomma med artikeln i fler färger under hösten. Den 17cm breda spetsresåren gick också som smör i solsken. Vi har fått påfyllning. Nytt i shoppen sen sist. Jeansfärgade jeanslås, silkesband (så fina), supermjuka ärmlappar, melerad bomullstråd tänkt till dekorsömmar och sist riktigt snygga smäckra D-ringar. Du hittar länkar från startsidan. Vi rensar lite också, du hittar länkar till utförsäljning av djurknappar, kalsongresår och Lejongul snedslå  på startsidan.

Lite om mig och min familj också. Får så många trevliga kommentarer på det jag skriver. JÄTTEKUL! Inga märkvärdigheter bara vårt enkla liv. 

Viktigaste händelsen är att vi har fått en liten Ted  i vår barnbarnsskara. En otroligt söt liten pojke. Längtar så efter att få bli bekant. Kommer du spela fotboll och bli duktig på att hålla ordning på siffror som mamma? Eller kommer du spela gitarr och jobba med programering som pappa?

På tal om att hålla barnbarn i famnen. Vi hade en liten kunsinträff förra helgen. Vanja ville att Selma skulle dricka sin godnattvälling i hennes knä. Men oj vad tungt det blev. Mormor/jag fick hastigt krypa bakom som stöd. 2 sötnosar i famnen på en gång, inte dumt.

Så till Solrosprojektet.

Det har varit svårt med plantor i år. Plantor som skall etablera sig vill ha lite halvskuggit väder utan blåst och lite regn. Vi har haft gassande sol hela tiden. Men vi täckte första veckan med fiberdukar det har funkat.

Den största fågelfrösolrosen är 48cm det är en dryg månad sedan jag sådde. Närmast gången i vårt trädgårdland har vi bara blommor i år. Spännade att se om det blir som jag tänkt. Längst bak en solroshäck. Höga fågelfrösolrosor, ca 2m höga grenande solrosor i blandade färger och ca 70cm låga fyllda solrosor som också grenar sig. längst fram astrar, lobelia och Blåparasoll (helt ny blomma för mig). Återkommer.

Jag brukar försöka återkoppla lite vad jag skrivit om sen tidigare. Sydde ju mysfilt och babynäst till Ted. Lilla Ted vill ligga ombonat. Så babynest i botten sen mysfilten som utfullnad runt omkring då sover han gott.

Till sist måste jag visa bilden på vårt gamla Transparante blanche äppelträd som verkligen tokblommat i år. Vi hoppas på bra med frukt så vi kan göra mycket äppelmos. Har inte träffat någon som inte gillar det moset. Lagom sött av sig själv fin konsistens och fin gul färg.


Kram och njut av sommaren / Bibbi


 

 
       
   

Det här nyhetsbrevet får alla kunder hos Bibbis Textil. Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.