Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ida Nilsson suverän vinnare i Zegama - Aizkorri

Det klassiska bergsloppet – och första deltävlingen i nya Golden Trail Series – fick se Ida Nilsson vinna med sju minuter.
– Det var helt galet att få uppleva Zegama och väldigt oväntat att få vinna. Jag kände mig stark hela loppet. I början tänkte jag att jag springer väl på så länge det känns bra, säger Ida.


Sponsrade inlägg från företag

Specialerbjudande från Bagheera

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du nu ta del av ett toppenerbjudande från det svenska klädmärket Bagheera. Köp ett par Compression Tights och du får en Feather Jacket och ett par Cool Max Socks med på köpet. Du kan även vara med och tävla om samma plagg i vår Instagram-tävling som avslutas den 3 juni.


Spring vilse med Suunto

Varför ska en traillöpare ha en GPS-klocka?
– För att hitta hem, ler Mattias Eklund på Suunto. Men framför allt för att upptäcka nya vackra ställen att springa på.


20% rabatt på Hoka One One

Sommaren är här och precis som ett av marknadens mest populära skomärken säger: - It´s time to fly! Nu får du 20% rabatt på hela Hokas sortiment i Skistarts webbshop. Ange rabattkoden TRAIL20 i kassan.Premiär för tidernas första RM i Ultra Trail

Vi tippar medaljörerna till RM i Ultra Trail

På söndag 3 juni avgörs det första svenska Riksmästerskapet i Ultra Trail. Vi har kikat in startlistan och tippar vilka vi tror blir de första medaljörerna efter 52 km i tuff Sundsvallsterräng.


Sex sommarlopp i Sverige

Stockholm Trail 10 juni

Välj mellan 5, 10 eller 21 km i vackra Nackareservatet. Start och mål vid Hammarbyhöjdens IP.

Läs mer här

Ecotrail Stockholm 16 juni

EcoTrail Stockholm är upplevelseloppet som går på stigar runtom storstaden och som avslutas med dunder och brak mitt i city

Läs mer här

Bocksten Trailrun 30 juni

Spring i Bockstensmannens fotspår i Åkulla bokskogar. I år också med en ny arena vid Öströö fårfarm.

Läs mer här

Billingen Trail Marathon 30 juni

Spring på Skövdes stolhet Billingen. 21 eller 45 km väntar på dig. 

Läs mer här

Mora Trail 8 juli

Mora är mer än Vasalopp. För tredje året i rad arrangeras Mora trail i vackra Läde.

Läs mer här

2XU Idre Fjällmaraton 25 augusti

Upplev känslan av att vara oslagbar. 12, 28 eller 45 km.

Läs mer här


Nyheter från sajten

Mäktigt banrekord av Scherbakov i Blekinge River Trail

Den ukrainske löparen Denys Scherbakov satte ett saftigt banrekord på Blekinge River Trails 10km-bana. 34:18 blev tiden som var fyra minuter snabbare än det tidigare rekordet.


Anmäl dig till Trailfest före den 31 maj

Trailfest är en långhelg med Löpning, Fjäll och Fest den 21-23 september vid Vålådalens fjällstation, en av Sveriges absolut bästa platser för trail- och fjällöpning. För att kunna förbereda för årets mäktigaste fest vill vi få in anmälningarna i tid. Därför höjs avgiften från den 31 maj.


Sista chansen för sommarens fjälläger

Den 28 juni – 1 juli arrangerar vi för femte året i rad en långhelg med fjällöpning i Sälenfjällen. Här får du som deltagare en mix av långa lugna turer i fjällmiljö, pulshöjande pass i fjällmyr, personlig feedback av din löpteknik och utbildning i hur du använder karta och kompass för att hitta nya rundor i din löpning.


Inspireras av veckans pass

Som traillöpare är det minst lika viktigt att behärska en bra löpteknik utför som att orka springa uppför, därför är det bra om vi även lägger in utförslöpning i vår träning.

Så denna vecka ska vi träna på att hitta fart och teknik i utförslöpning. Välj en backe som inte är alltför brant, och som du känner dig ganska trygg i, helst gräs eller annat mjukt underlag ca 150-250 meter. Tanken är att du ska kunna släppa på i ganska hög fart. Är du en mer van utförslöpare kan du så klart välja en mer avancerad och teknisk backe.


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.