Nu lanseras äntligen premiumvinet Catch & Release Reserve i Sverige! Det är gjort på handplockade Sauvignon Blanc-druvor av hög kvalitet från södra Frankrike.

SOMMARENS LYXIGA
FISK- & SKALDJURSVIN
CATCH & RELEASE RESERVE

 

Nu lanseras vin nummer två i serien Catch & Release, och denna gång en Reserve, en uppföljare med ännu högre kvalitet!  Det är gjort på handplockade Sauvignon Blanc-druvor från södra Frankrike. Vinet har en härligt friskt och fruktig smak i mycket matvänlig stil! Beställer du fyra flaskor levereras de just nu i en vacker trälåda för endast 396 kr. OBS! Begränsat antal trälådor!

Catch & Release Reserve är ett torrt och friskt vin med fruktiga toner av citrus, mango och krusbär. Det har en lång och mycket fräsch eftersmak. Prova gärna ett glas till en grillad gösfilé med sallad på nypotatis och räkor, till färska skaldjur, till sushi eller bara till en lätt sommarsallad – ljuvliga smakkombinationer!

Catch & Release Reserve är framtaget i samarbete med Berra Mårdh, en av Sveriges skickligaste och mest erkända proffsfiskare med ett flertal SM-guld i sin samling. Ett vin av fiskare, för fiskare!

Den smakrika druvan Sauvignon Blanc betyder "den vilda vita" och är en av de mest populära gröna druvorna i världen. Vinmakaren Claude Vialade är en passionerad pionjär för hållbar vinodling i Languedoc i södra Frankrike. I hennes vingårdar når druvan sin fulla smakrikedom och elegans då jordmånen och klimatet är perfekt för justs Sauvignon Blanc.

CATCH & RELEASE RESERVE

Art nr: 77419

Alk: 11% | 75 cl

Pris: 99 kr, eller 4 flaskor i en elegant trälåda för 396 kr

Producent: Les Domaines Auriol

Chris Wine & Spirits

*OBS! Begränsat antal trälådor – erbjudandet gäller endast så långt lagret räcker.

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.