Nyheterna med det senaste från TrainShop AB.

SE DET I WEBBLÄSAREN!

Klicka bara på bilderna nedan, så kommer du rätt!


 

Integritetspolicy för TrainShop AB

TrainShop AB värnar om varje besökares och kundernas personliga integritet och samlar ingen information om dig som besöker webbplatsen www.trainshop.se annat än för besöks- och användarstatistik. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med vår behandling av dina personuppgifter, vi arbetar därför aktivt med vårt dataskydd på företaget.

Vi uppdaterar nu vår integritetspolicy eftersom GDPR (General Data Protection Regulation, Allmänna dataskyddsförordningen) börjar gälla i EU. GDPR är en ny EU-förordning som ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL), så det mesta är sig likt men kraven på hur företag ska behandla dina personuppgifter har justerats för att vara lika i hela Europa. 

Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy för att återspegla förändringar i vår verksamhet, på vår webbplats eller tjänster, eller gällande lag. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på webbplatsen. Kontakta oss gärna om du har frågor eller synpunkter. 

Du registrerar dig med personlig information, först i samband när du gör en beställning i vår web shop. Vi måste spara ditt namn, adress, telefonnummer mailadress samt IP-adress. Detta för att kunna skicka beställda och betalda artiklar enligt gjord beställning. Gäller även vid förhandsbokningar, då sparas dina uppgifter för att vi ska kunna säkerställa korrekt mottagare av faktura och beställda artiklar vid tidpunkten för leverans.

Vi tillämpar endast registrering av personliga uppgifter vid nedanstående händelser.

  • Order- / beställningsinformation
  • Hantering av reklamations- och garantiärenden
  • Kontaktuppgifter (t.ex. adress, e-post, telefonnummer)
  • Din mailkorrespondens
  • Krav enligt bokföringslagen för sparandet av fakturor.
  • Uppfylla rättsliga förpliktelser, enligt krav i lagar, domar eller myndighetsbeslut. Sådana förpliktelser kan t.ex. avse krav avseende produktansvar och produktsäkerhet såsom framtagande av kommunikation och information till allmänheten och kunder om produktlarm och produktåterkallelse.
  • Krav enligt Penningtvättslagen och kan hänföras till en enskild individ.
  • För att kunna hantera kundtjänstärenden: Personuppgifter behandlas för att möjliggöra följande: Kommunikation och besvarande av frågor till kundtjänst via telefon, mejl eller i digitala kanaler (inklusive sociala medier).
  • Registrering för mottagande av erbjudanden och nyhetsmail. TrainShop AB kräver endast uppgift om aktuell mailadress för mottagande av erbjudanden och nyhetsmail. Detta först efter godkännande av bekräftelse för nyhetsmail som skickats till aktuell mailadress.

På www.trainshop.se webbplats används endast cookies när du som besökare aktivt lämnar dina uppgifter. De uppgifter du lämnar sparas i din webbläsare för att du ska slippa fylla i samma uppgifter varje gång, såsom mailadress och dina adressuppgifter.

När som helst efter att du har accepterat att ta emot erbjudanden eller information från www.trainshop.se kan du avanmäla ditt deltagande. Det gör du enkelt via länken för avanmälan längst ner på nyhetsmailet.

Vi kan i framtiden komma att samla in och uppdatera dina adressuppgifter via tredjepartstjänster för betalningslösningar, adressuppdateringar samt uppgifter om kreditvärdighet från kreditvärderingsinstitut, banker och andra finansiella institut om vi väljer att förändra vårt beställnings- & faktureringssystem.

TrainShop AB (org. nr. 556802-8111), Stationsvägen 29, 141 40 Huddinge, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som inhämtas och behandlas av bolaget och ansvarar för att sådan behandling sker i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Har du frågor eller andra funderingar kring vår integritetspolicy eller hantering av personuppgifter är du alltid välkommen att maila oss på info@trainshop.se.

Bara för att du orkat läsa genom hela Integritetspolicyn avseende GDPR så erbjuder vi följande rabatter som belöning!

Erbjudanden & Rabatter!!

Detta erbjudande gäller för hela sortimenet som finns i lager, tom 31 maj 2018 & kan inte kombineras med rabatten på Märklin Z eller TRIX N-skala enligt nedan. Däremot kan man välja vilken man föredrar. Bekräfta detta med ett mail efter gjord beställning, så ändrar vi fakturan!


Kan inte kombineras med andra erbjudanden!

Vi justerar fakturan innan fakturering med avdrag för rabatten!


Kan inte kombineras med andra erbjudanden!

Vi justerar fakturan innan fakturering med avdrag för rabatten!


En unik svensk vagn från Märklin! 
Vagnen är gjord för Märklins återförsäljarmöte den 6 maj 2018 på Sigtuna hotel. Endast sju återförsäljare kommer att få sälja denna vagn som finns i verkligheten, den ena finns i Sverige och den andra i Tyskland. Från epok IV. Längd över buffertar 13,8 cm.

Den kommer att tillverkas i en begränsad upplaga om 500 stycken. Vänta inte med att boka, planerad för leverans under juli månad 2018.


ESU´s diesellok art.nr 31279, T66:an med nr 405 från RushRail.

Upplaga endast 299 stycken för både AC & DC.

Pris 4195:-  


Du som ännu inte är medlem, passa på att anmäla dig som Insider medlem. Anmälan kan med fördel göras till oss!


www.trainshop.se

Stationsvägen 29

14140 Huddinge

 

info@trainshop.se

Tel. 08 6081000

VÅRA ÖPPETTIDER!

Vardagar 13.00-18.00

Lördagar 11.00-14.00


Under fliken Tips & länkar på första sida under webshopen finns en hel del intressanta material att ta del av!


http://gantrack.com/subscription/unsubscribe/ Om du inte önskar våra trevliga nyhetsmail, så får du klicka här!