Nyhetsbrev 2018-05-25

✦ ✦ ✦
GDPR

Även vi går igenom allting med den nya datalagen. Vad innebär det för er? Egentligen ingenting alls, utan det är vi som skyddar era uppgifter som behöver gå igenom allting.

Det har vi nu gjort och vi ändrade på lite saker för bekvämligheten skull:

Gåvoredovisningen, inga namn kommer nu att redovisas med din gåva, du kan istället skriva en hälsning om du vill kunna identifiera din gåva.

Formulären, alla formulär raderas efter två veckor om dom inte är aktuella. Om en person går vidare i tex adoption eller som jourhem så sparas uppgifterna. Vart sparas då allting, jo avtalen sparas i pärmar hos ansvarig, katt- Angelica och kanin-Therese, vi har journaler i google drive på varje djur och där sparas även kontaktuppgifter till adoptörer (inga person uppgifter så som person nr sparas där) i våra respektive mailkonton finns jourhems och adoptörers mailadresser sparade.

Skulle du vilja veta vad vi har sparat just om dig är du välkommen att skicka ett mail, du skickar ett mail till den som ligger närmast i ansvar för just ditt ärende: Katt- angelica@djurenschans.se Kanin- therese@djurenschans.se Gåvoredovisningen- angelica@djurenschans.se

Freddy Mercury

Våra kattungar just nu är döpta i musiktema, Mustang Sally som är på översta bilden, så Freddy Mercury på bilden här, sen har vi Ziggi Stardust och Cornelis (Vreeswijk). Alla dessa fyra söker egna hem nu inom kort, dom blir redo att flytta från 1 juni då dom är 12 veckor gamla, alla våra kattungar placeras chipmärkta, besiktade, vaccinerade, avmaskade och försäkrade. Vi placerar INTE kattungar som ensamkatter utan dom MÅSTE ha kattsällskap.

Stora kaninärenden!

Djurens Chans har blivit ombedda att hjälpa polisen i två kaninärenden, där omhändertagande sker för kaninernas bästa. Därför är det akut att vi får in nya jourhem. Du får som jourhem finnas vart som helst egentligen i Sverige bara DU kan ta dig till våra kaniner då för att hämta. 

Eller kan du kanske erbjuda dig köra flera kaniner till någon ort i Sverige, säg att du har vägen igenom Örebro och ska till Stockholm eller Västra Götaland så hojta till via mail i så fall.

therese@djurenschans.se 


Skulle du vara intresserad av att sköta vårt nyhetsbrev? Maila då angelica@djurenschans.se med en presentation av dig själv. Nyhetsbrevet är en önskan att det kommer ut en gång per månad.

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.