Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Information om vår nya integritetspolicy


Hej! 

Som ni säkert vet vid det här laget så kommer det en ny dataskyddslag den 25 maj som kallas GDPR (General Data Protection Regulation). 

Den här lagen har kommit till för att skydda dig som konsument när det gäller företag eller organisationers behandling, hantering och lagring av dina personuppgifter. 

Skatter.se drivs av Skattepunkten AB och vi har tagit fram en ny integritetspolicy för att säkerställa att vi följer de bestämmelser som finns i den nya lagen. 

För oss är det mycket viktigt att din integritet respekteras och vi har fullt ansvar för de personliga uppgifter som du förser oss med. Vårt mål är att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter 

I vår nya integritetspolicy kan du läsa hur vi behandlar, hanterar och lagrar dina personuppgifter på ett tryggt sätt. Denna policy beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. 

Du behöver inte göra något för att fortsätta vara medlem eller få våra nyhetsbrev från skatter.se, men du är såklart välkommen att klicka på länken nedan för att läsa vår nya integritetspolicy.

Länk för ny integritetspolicy


Kontakt

Har ni frågor, tveka inte att höra av er.

Ni kan nå oss på 031-711 20 70

vard. 8-17.00

Ni kan även skicka ett mejl genom vårt

Kontaktformulär

Vill ni registrera er som kund i ett skatteärende gör ni det här:

Kundregistrering

Adress

Korsgatan 3

411 16 Göteborg

Org. nr. 556624-4876

Hemsida: www.skattepunkten.se

Blogg om de senaste skattenyheterna och

diskussionsforum: www.skatter.se

I vårt forum kan ni utan kostnad med vissa begränsningar få svar på skattejuridiska frågor från meriterade skattejurister.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.