Säljcoaching, personlig utveckling i jobbet, mötesbokning.
Problem att läsa brevet? Se det i webbläsaren.


Maj  2018

Kontakta oss

Hej ##firstname##!

Vi är glada över att kunna skicka våra nyhetsbrev till dig och hoppas att du vill fortsätta som mottagare av dem! Om du önskar avsluta kommande utskick så kan avprenumeration göras genom att klicka på länken i slutet av varje brev eller här bredvid: för att avsluta din prenumeration, klicka här.

GDPR, hur vi hanterar läsarnas e-postadresser.

Den 25 maj införs GDPR i hela EU och då förstärks reglerna kring skydd för personuppgifter vilket innebär att vi tar ytterligare ett steg för att värna om våra läsares personliga integritet. Av vår integritetspolicy framgår hur vi lagrar och behandlar dina personliga uppgifter. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss på info@salestrain.se.

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du e-post som kan innehålla nyheter, säljtips och annat som vi bedömer kan vara intressant för dig. Vi lagrar våra prenumeranters e-postadress, samt i vissa fall förnamn, i ett system för nyhetsbrev, så länge som respektive mottagare fortsätter som prenumerant. Varje mottagare kan när som helst avsluta sin prenumeration genom att klicka på länken för avanmälan som finns i slutet av varje nyhetsbrev. Det går även bra att kontakta oss via e-post (info@salestrain.se) och be att vi raderar kontaktinformationen ur systemet.


Jag önskar dig en fortsatt god läsning och en trevlig sommar!

Med vänlig hälsning,

Sten Bodin
Salestrain Sweden

Salestrain Sweden, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838350        e-post: info@salestrain.se       Hemsida

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.