Gemenskap och träning på äldre dagar.
Svårt att läsa brevet? Se det i webbläsaren.


Hej ##firstname##!

Vi är glada över att kunna skicka våra nyhetsbrev till dig och hoppas att du vill fortsätta som mottagare av dem! Om du önskar avsluta kommande utskick så kan avprenumeration göras genom att klicka på länken i slutet av varje brev eller här bredvid.  Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

GDPR, hur vi hanterar läsarnas e-postadresser.

Den 25 maj införs GDPR i hela EU och då förstärks reglerna kring skydd för personuppgifter vilket innebär att vi tar ytterligare ett steg för att värna om våra läsares personliga integritet. Av vår integritetspolicy framgår hur vi lagrar och behandlar dina personliga uppgifter. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss på info@actileg.com.

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du e-post om nyheter, produkter, godkänd kundkommunikation, marknadshändelser (både kommande och genomförda) och annat som vi bedömer kan vara intressant för dig. Med glädje förmedlar vi relevant information till dig och din organisation och vi hoppas att du uppskattar våra utskick. Vi lagrar våra prenumeranters e-postadress, samt i vissa fall förnamn, i ett system för nyhetsbrev, så länge som respektive mottagare fortsätter som prenumerant. Varje mottagare kan när som helst avsluta sin prenumeration genom att klicka på länken för avanmälan som finns i slutet av varje nyhetsbrev. Det går även bra att kontakta oss via e-post (info@actileg.com) och be att vi raderar kontaktinformationen ur systemet.


Jag önskar dig en trevlig sommar och fortsatt god läsning av vår kommunikation!

Med vänlig hälsning,
Sten Bodin
ActiLeg AB

ActiLeg AB, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838365        e-post: info@actileg.com       Hemsida

Du får detta nyhetsbrev då du är en kund till oss eller för att vi tror att det kan vara intressant för dig.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.