Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Lägg gärna in info@hillesgarden i din adressbok så att du får e-post från Hillesgården korrekt.

Hillesgården

Vi skyddar dina personuppgifter

Du som är prenumerant på de här nyhetsbreven har gett din e-postadress till oss. Vi sprider den inte vidare, och använder den bara för att informera om det som händer på Hillesgården och i dess systerstiftelser Hillesgårdspriset och Hillesgårdsakademin.

Inom kort kommer det en ny lagstiftning, som bland annat innebär att du ska kunna ha kontroll över var dina personuppgifter finns. Om du inte vill fortsätta läsa våra nyhetsbrev, kan du när som helst avprenumerera genom att klicka här, så tar vi bort din e-postadress. Vi hoppas ju förstås att du vill fortsätta höra om allt som sker hos oss!


Özz Nujen och Måns Möller

Extra: Özz Nûjen och Måns Möller!

Som du, kära läsare, vet ordnar vi underhållning både vår och höst. I år har vi lyckats boka en programpunkt i sommar också - med den oslagbara komiker-duon Özz Nûjen och Måns Möller. Välkommen till en standupshow med deras unika, smarta och populära humor och dialog, måndag 30 juli 19.00. Läs mer och boka här.


Retreat på Hillesgården i sommar

Skönt retreat hos oss i sommar

För att finna inre glädje i det man gör behöver man ett förhållningssätt som bygger på närvaro i kontakt med sitt inre jag. Under några dagar i sommar kan du vara med och närma dig detta. Vi kallar det Hilariondagar - ett retreat med aktiviteter och stillhet.

Från fredag till söndag eftermiddag mediterar vi, gör qigong och övar på medveten närvaro i vår örtträdgård, där vi utforskar olika sinnen. Vi skapar rum för lugn och reflektion där du kan stanna upp och lyssna inåt och komma i kontakt med dig själv. Tystnaden kommer att vara central under dessa dagar.

29 juni till 1 juli 2018, läs mer och anmäl dig här.


Lugn qigong varje månad i sommar

Vad sägs om att göra lugn och energigivande qigong i sommar? Varmt välkommen 21 juni, 12 juli eller 26 juli. Är det fint väder håller vi till i vår lummiga park, om det regnar är vi inomhus i vår ljusa och vackra yogalokal. Läs mer och anmäl dig här.


Hilleboden har byggt ut med en fräsch loppis

Har du varit i Hilleboden på sistone? Våra kunder uppskattar de snygga och ekologiska kläderna för henne och honom som vi säljer där. Nu har vi börjat sälja kläder från Santa Ni och Himalaya clothing, och ekologiska skor från Pikolinos och Naturalista!

Du som är stödmedlem får 10 procent rabatt på nya kläder i Hilleboden! Vill du bli stödmedlem? Klicka här.

Nu har vi kompletterat med en liten fräsch loppis med glas, julsaker och allt möjligt annat. Allting är helt och rent, och säljs med jättebra priser!


Välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!

Vi finns på Facebook.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du valt att prenumerera på det.
Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.