Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Information till Skidklubbens orienterare hur nyhetsflödet inom sektionen fungerar.

Nyhetsflödet inom orienteringssektionen


Information är svårt!


Självklart vill vi nå ut med relevant information om vad som händer inom Skidklubbens orienteringssektion, både på kort och lång sikt. Men vi är ju inte ensamma om detta!
Har du ideér, kommentarer om vårt nyhetsflöde får du gärna skicka ett mail om det till info@skidklubben.se!

Vi har, förutom muntlig information, följande kanaler:

Hemsidan
Via hemsidan kan du få reda på det mesta om våra förutsättningar, kontakter, regler, aktiviteter, anmälan till tävlingar, resultat mm. Där skall också det mesta av den "snabba" informationen också publiceras. 

Vill du få ett e-postmeddelande om nyhetsflödet på hemsidan är uppdaterat?
Klicka då på denna länk och sedan på den blå stjärnan längst upp till höger i nyhetslistan som du kom till. Följ sen instruktionerna du får.

Facebook

Förutom som en ren informationskanal med ungefär samma nyhetsflöde som på hemsidan, är vår Facebookgrupp även ett diskussionsforum, ett enklare media för medlemmarna att lägga ut information på och en snabbare kanal att förmedla information på än hemsidan.

Oavsett om du har ett FB-konto eller inte, kan du lägga in en nyhet genom att skicka textmassan via e-post till gskorientering@groups.facebook.com.
Det publiceras då med automatik i FB-gruppen.

Nyhetsbrev, e-post

Nyhetsbreven är mer som en sammanfattning, påminnelse, om kommande aktiviteter och oftast finns länkar till hemsidan för mer detaljerad info. Nyhetsbrevet skickas ut till alla som är registrerade som orienterare i medlemsregistret, även skidorienterare, och länk till nyhetsbrevet publiceras också som en nyhet på FB och hemsidan.

Instagram

Vårt Instagramkonto är till för att sprida lite glädje, snabb, kort bildinfo om nån aktivitet, händelse - i eller utanför orienteringsskogen. Har du ett eget Instagramkonto - följ gärna "skidklubbenol" och lägg in nån bild då och då!

                                               -.