Utskick för dig som bokar möten och konferenser hos oss på Lindholmen Conference Centre. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen på frukost

- bli inspirerad av hur hållbarhet, robotics och AI skapar den nya generationens event!

Lindholmen Conference Centre och vår samarbetspartner MCI bjuder denna morgon in till en nätverkande frukost med ovan spännande ämne.

MCI kommer att berätta om hur de skapade ett hållbart event för booking.com - ett evenemang som blev en succé!

Göteborg blev för andra året i rad rankad som världens mest hållbara mötesdestination enligt Global Destination Sustanability Index - ett index MCI Group är initiativtagare till. 

Dessutom kommer man berätta om hur man med AI och Robotics på ett event kan behålla sin konkurrenskraft!

 

 Delivering sustainable solutions to enhance performance

Denna frukost är riktad till dig som arbetar med kommunikation, event och marknadsföring i ditt bolag - eller om du helt enkelt är nyfiken på hur man kan väva in hållbarhet på kreativa och innovativa sätt i ett event. 
Samtidigt får du möjlighet att prova på möten på Lindholmen Conference Centre, mötesplatsen mitt i händelsernas centrum, och vi bjuder på en hållbar somrig frukostbuffé.

DATUM: Onsdagen 27 juni

TID: Frukost serveras från 07.45, MCI presenterar sina spännande case mellan 08.15-09.15

PLATS: Lindholmen Conference Centre, Lindholmen Science Park (Lokal meddelas senare)


Anmäl dig här!

Anmälan skickas till info@chalmerskonferens.se senast den 15 juni, vänligen ange ev specialkost vi ska ta hänsyn till för frukost. Vi har ett begränsat antal platser, först till kvarn!


Om MCI Scandinavia

MCI Scandinavia är en av Nordens ledande mötesbyråer med verksamhet inom event, möteskommunikation och kongresser. Bolaget är del av den globala aktören MCI Group som finns i 32 länder, 64 kontor och över 2600 medarbetare. 

Läs mer på: mci-group.com


Om våra tjänster på Lindholmen

Chalmers Konferens & Restauranger driver Lindholmen Conference Centre, L´s Kitchen,
L´s Express, L´s Resto samt Café C i Lindholmen Science Park.

Med laddat gästkort erhåller du rabatter och får gå förbi kön!

Utöver det erbjuder vi förmånlig catering på området, både för avhämtning och utkörning/servering, se mer på vår hemsida.

Det är också vår trevliga personal ni möter i Visitors Centre dagligen! I Visitors Centre kan ni alltid få hjälp med information och tjänster, vare sig det gäller bokning av restaurang, kopiering, taxibeställning eller inlämning av kemtvätt och skomakeri.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har är kund till oss och vi hoppas med dessa utskick ge dig mervärde och bra information.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.