Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Lycksele i sommar!

I sommarstaden Lycksele trivs både stora och små. Här kan du ha tre gånger så kul - med djurpark, badpark och skogsmuseum. Det finns massor att göra, och kanske dyker Lyllo upp? En kvick, nyfiken, lite busig utter – som även är världens bästa kompis.

 

Välkommen hälsar Lyllo!


Upplev nordens djur njut av underbara dagar

I Lycksele djurpark kan du uppleva nordiska djur på nära håll. Efter en snörik vinter öppnar djurparken för högsäsong lördagen den 26 maj. 

Besöker ni djurparken får ni inte missa rovdjursmatningen kl 14.00 varje dag, då är alla djuren framme och förhoppningsvis kommer även de små valparna titta fram. Kl 12.00 och 15.00 är det den populära sälmatningen med uppvisning.

I Leklandet är det full fart med karuseller, vattenlek, flottar och linbana, elbilar, motorstudsbåtar m m. Årets nyhet är en ny åkattraktion som kittlar i magen.

Djurparkens dag är den 16 juni, trollkarlen Daniel uppträder på scenen och Lyllo och Brum-Brum delar ut godis och glass till alla barnen.

Välkommen till en härlig dag i Lycksele djurpark!


Ha sommarkul på Ansia Badpark

Vattenrutchkanor, vågbad, virvelkanor och mycket mer hittar ni i tempererade pooler på Ansia Badpark.

Badparken öppnar 25 juni 
Öppettider 2018 är:

Lågsäsong: 25/6-1/7  12.00-16.30

                   6/8-12/8   12.00-16.30   

Högsäsong: 2/7-5/8    10.00-17.30

Välkomna!


Skogsmuseet och Gammplatsens mysiga värld

På Skogsmuseet och Gammplatsen finns mycket att se och prova! Prova en skogsmaskin, väck skogshuggarna eller kolla in i mysiga gamla hus. 

I Café Ruselegården serveras våfflor och annat gott hela sommaren, och i den gamla handelsboden kan du köpa godis i en miljö som det såg ut för 100 år sedan. En mysig plats att se och upptäcka på, välkomna!facebookhomepageinstagram

 Du får detta mail för att du anmält intresse om Lycksele som besöksmål. Lycksele Staden i Lappland skickar även ut information om andra sevärdeheter här. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.