Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Blodomloppet Umeå tisdag 22 maj 2018 Skeppsbron centrala Umeå

Nu är det mindre än en vecka kvar tills startskottet går! Vi verkar få optimala väderförhållanden så ta med picknickfilten och njut en stund i Broparken efter avslutat lopp. Ni som har anmält ett lag har ju dessutom en picknickkasse att se fram emot. 

Vi tar emot individuella anmälningar ända fram till arrangemangsdagen. Anmälan sker via nätet fram till 15.00 och efter det kan man anmäla sig på arenan fram till 17.30. 

Till anmälan


Lilla Blodomloppet

Kl. 17.30 går starten för barnen på Skeppsbron. Kl. 17.15 finns Korpens instruktörer på plats för peppande uppvärmning. Läs mer på Blodomloppet Umeås hemsida under fliken Lilla Blodomloppet. Anmäl dina kids i anmälningsportalen för Lilla Blodomloppet: Anmälan Lilla Blodomloppet

Lilla Blodomloppet arrangeras i samarbete med Umeå Energi


Nummerlappsutdelning

Hämta gärna ut nummerlapparna i förväg på Team Sportia, Bruksvägen 6 Ersboda.

• Lördag   19 maj kl. 10.00 – 16.30
• Söndag  20 maj kl. 12.00 – 16.30
• Måndag  21 maj kl. 10.00 – 18.30

Hinns det inte med finns möjlighet att hämta ut dem på arenan tisdag 22 maj
mellan kl. 12.00 och 18.00.

Läs mer om villkoren för uthämtning på hemsidan.


Starttider

Lilla Blodomloppet
Start kl.17.30
Uppvärmning kl. 17.15

Blodomloppet
10 km löpning. Tidtagning 3 grupper. Första start 18.30, därefter löpande.
Snabba löpare startar i första startgruppen.

5 km löpning. Tidtagning 3 grupper. Första start ca 18.50, därefter löpande.
Snabba löpare startar i första startgruppen.

5 km promenad. En startgrupp. Start 18.30.

Uppvärmning kl. 18.15.


Blodbussen

Blodbussen finns naturligtvis på plats på arenan för att svara på frågor och ta emot intresseanmälningar. Där kan du som är blodgivare också hämta ut din blodgivargåva. Titta gärna förbi bussen en sväng redan lördag den 19 maj då vi står parkerade på Renmarkstorget mellan 12.00 och 15.00. 


Memotus finns på plats i Broparken och ger personligt anpassad rådgivning. Du är välkommen att träffa experterna Marcus Bohlin, överläkare ortopedi och knäspecialist, och Per Jonsson, sjukgymnast och specialist inom idrottsmedicin.

Läs mer på www.memotus.se


Vi är stolta att i år kunna presentera den 15:e upplagan av Blodomloppet Umeå. Vi har vuxit och blivit Norrlands största motionsarrangemang. Tillsammans motionerar vi och har kul för en god sak. Fokus ligger på den livsviktiga blodgivningen och en hälsosam livsstil. Ta del av information om loppet på vår hemsida. Följ oss också på Facebook och instagram. Där lägger vi ut nyheter och tips med jämna mellanrum. #blodomloppetumeå

Vi ser fram emot härlig kväll tillsammans. Varmt välkomna!

Hälsningar Blodomloppet Umeå

www.blodomloppet.se
Mail: umea@blodomloppet.se
Telefon: 090-77 80 85


Arrangörer

Korpen Umeå, Korpen Västerbottens veteraner, Blodcentralen Umeå


Lokala samarbetspartners

Västerbottens läns landsting, Folkbladet, Allmiljö, Bravida, Team Sportia, RIX FM, NKV, Renthall, Burlin Motor, Vakin, Länsförsäkringar, NRA, Volvo, Lerstenen, OF Bygg, Umeå Folkets Hus, Umeå kommun, Hällnäs handelsträdgård, Umeå Energi


Centrala samarbetspartners

facebookhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.