Problem att visa brevet? Se det i webbläsaren.

Hej!

Nu är det bara en enda dag kvar till årets upplaga av Blodomloppet. SMHI lovar perfekt löparväder med temperaturer kring 15 grader.

All du behöver veta finns på vår hemsida, där du hittar deltagar-PM, arenakarta, bankartor och annan viktig information.

Om du inte har hunnit hämta nummerlappar och tröjor, så finns de på IFU Arena (Råbyvägen 77, Uppsala). Vi har öppet onsdag 10-20 och torsdag från kl 16. Räkna med köer på torsdag, så var ute i god tid.

Ändringar och efteranmälningar görs vid nummerlappsutdelningen. Där kan du även byta storlek på din tröja ifall den du fick var för liten eller för stor.

Det kommer att vara extremt svårt att hitta parkeringsplats i nära anslutning till tävlingsområdet. Vi råder dig därför att ta bussen eller cykla. Under de mest intensiva timmarna kommer UL att förstärka den ordinarie 6-minuterstrafiken på linje 3 mellan Akademiska och IFU Arena med extrabussar. Tänk på miljön, åk kollektivt!


Som deltagare i Blodomloppet bidrar du till att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen. Obs! Blodlagret i länet är fortsatt oroväckande lågt för flera blodgrupper.

Blodcentralens kontaktinformation

Blodgivningstrailern kommer att vara på plats under Blodomloppet. Där kan du ge blod (rekommenderas inte om du springer loppet), anmäla dig som blodgivare eller fylla i en intresseanmälan. Blodgivare som deltar i Blodomloppet får en gåva från Blodcentralen. På GeBlod.nu hittar du allt du behöver veta om blodgivning.

Obs! Kom ihåg att ta med legitimation om du planerar att besöka blodgivningstrailern.


Snabba fakta
När: torsdagen den 17 maj 2018
Var: Uppsala friidrottsarena, Gränby sportfält.
Hur: spring, jogga eller promenera i din egen takt.
Varför: för att uppmärksamma blodgivningen. Läs mer på GeBlod.nu.

Utdelning av nummerlappar och funktionströjor

Plats: IFU Arena (huvudingången)

Onsdag 16 maj: 10-20
Torsdag 17 maj: från kl 16 (risk för köer!)

Efteranmälan
360 kr för individuella deltagare.
140 kr för Lilla Blodomloppet.

Registrera dig som blodgivare.

Första start för respektive lopp

17.15 Lilla Blodomloppet
18.15 10 km
18.35 5 km
18.55 Promenad 5 kmGe blod!Upsala IF Friidrott

Du får detta brev eftersom du är anmäld som kontaktperson eller deltagare till Blodomloppet Uppsala 2018. Avanmäl dig från utskickslistan.