Missa inte 27 maj maj är det dags!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 9 - 2018

Hej ##firstname##. 

I måndags kväll hade vi det sista planeringsmötet inför  Feldenkrais maraton. den 27 maj på Malmö Live. Anmälningarna strömmar in men det finns plats för fler. Programmet ser ut så här:

10:00 startar Paul dagen med en klassisk feldenkraislektion som kallas: Rolling fists. 

11:00 tar Anna Lisa över med ett pass och en lektion som heter: Rulla från motsatt sida. Ett fantastiskt pass som kommer att få dig att känna dig många år yngre.

12:00 är vi mycket stolta över att kunna erbjuda en lektion med John Tar, som har undervisat i många år runt om i världen. I sommar kommer han bl.a. att undervisa på en utbildning i Taiwan. En klassisk lektion som heter: Pelvic clock.

13:00 intas scenen av Göran och då  kommer det att handla om fötter, händer och kreativitet. 

14.00 återkommer Paul med en ny spännade lektion. Paul är dansare och brinner för dans och rörelse. Han åker runt i Sverige och övriga världen och har undrvisat Feldenkrais på bl.a. Göteborgs operan, Den danske scenkunstskole, Hessisches Staatsballett i Tyskland, i Hong Kong och på många andra platser så vi är verkligen glada att ha honom här i Malmö.

15:00: håller Anna Lisa sitt andra pass där hon kommer att guida dig i en lektion som ger dig en massa nya möjligheter för bröstkorg, höfterleder och hela dig. 

16:00 är det åter dags för John att ta över dirigentpinnen. John som för övrigt är en mycket skicklig musiker (trombon) känner sig hemma i detta fantastika musikhus (Malmö Live) och hans sista lektion får du inte missa. From Chair to Bear.

17:00 får du uppleva hur dina ögon intimt hänger samman med alla rörelser och hur din hållning och balans påverkas av vad du gör med dina ögon. Göran som leder passet har sysslat med Feldenkrais i mer än 30 år, brinner för rörelse, barfotalöpning med mera. Se upp kallar vi lektionen.

18:00 avslutas dagen av  Bo som är den andra musiker av pedagogerna på vårt event. Han är hemmastad på Malmö Live som slagverkare i Malmö Symfoniorkester när han inte undervisar feldenkrais. Lektionen handlar om hur man kan göra sittandet på en stol till ett äventyr och inte en plåga.

Tag med dina vänner och gör 27 maj till en oförglömlig dag. Här kan du anmäla dig. Det går också bra att droppa in i mån av plats. Kostnaden är endast 50 kr per pass och överskottet går till Rädda barnen och Greenpeace. 

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
info@feldengood.se
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.