Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 1 2018


Hej på er alla!

Nu har högsommaren verkligen kommit! I helgen är det JAMfest i Nyköping och det är väl en kanon uppladdning för Rosvalla och Nyköping inför nästa vecka då vi kör RM&SM i samma hall. Både jag och Sofie kommer befinnas i Nyköping för att jobba med denna tävling på plats så vi stänge kansliet i slutet av nästa vecka samt därav utkommer det intet Cheerinfo nästa vecka.

I detta cheerinfo finns en inbjudan med till en tävling i Kina. Ta tillfället i akt och åk på en annorlunda tävling. I tävlingsavgiften ingår boende och tre mål mat, både västerlands och österlands stil. Vill ni veta mer, skicka ett mejl så mejla vi info.

Det är många som har Tryouts nu. Glöm inte att teckna korttidsförsäkring för de tillfällen så ni säkerställer att alla som kommer till er är täckta av en försäkring!

Stort lycka till till alla som skall tävla JAMfest i morgon!

 

Tjipp och hej
Kia


Lycka till alla lag som i helgen skall tävla på Jamfest!


Korttidsförsäkring för föreningar!


RM/SM 2018

Startordningar och schema ligger på vår hemsida.

Ni finner dem här!

Startordning:

Startordning/klass Lördag Tidsschema Lördag


Startordning/klass Söndag
Tidschema Söndag

Observera att detta är version 1. Ändringar kan komma att ske senare.

Invigningen är 10.30 båda dagarna.

Biljetter RM/SM

Ni hittar biljtter till RM och SM på Easytickets hemsida.

www.easyticketing.se

 


CHINA OPEN NANJING July 23-27th 2018

Vill ni uppleva en annorlunda cheerleadingtävling? Varför inte ta er till Kina och the China Open Nanjing i sommar.

Inbjudan är ute och i priset ingår tävlingen, boende och all mat., väldigt förmånligt. För mer info mejla oss på scf@cheerleading.se


Kansliets bemanning inför RM/SM

Kansliet kommer vara stängt under RM/SM då både jag, Kia och Sofie kommer befinna oss i Nyköping. Detta gäller mellan den 17 - 21 maj.

Detta innebär att vi kommer ha väldigt begränsad med tid att svara på inkomna mejl samt svara i telefon. Akuta ärenden som ej berör RM/SM kommer få vänta tills efter tävlingen.

Vi återkommer till er på era mejl och ärenden i veckan efter RM/SM.

 


Påminnelse!

Information om den nya GDPR - lagen

Den 25:e maj 2018 börjar dataskyddsförordningen (GDPR) att gälla och ersätter personuppgiftslagen. Idrottsföreningar hanterar personuppgifter och berörs alltså av de nya regleringarna som snart kommer gälla i Sverige.

Redan nu kan det vara bra att se över vilka personuppgifter som hanteras i er förening och om det finns någon eller några som kan tänka sig att ha ett övergripande  ansvar för föreningens anpassning till de nya reglerna.

Personuppgifter är namn, bilder eller andra uppgifter som kan kopplas till en specifik person. För att få behandla sådana personuppgifter krävs att man har en rättslig grund till detta, vilka finns uppställda i dataskyddsförordningen. Ett exempel på detta är att berörd person har samtyckt till att föreningen får behandla personuppgifterna.

Personuppgiftsbehandling är all slags hantering av personuppgifter, som t.ex. insamling, lagring eller spridning av dessa. Riksidrottsförbundet arbetar just nu med att ta fram riktlinjer och policys för att hjälpa idrottsföreningar med anpassningen men redan nu kan föreningar börja förbereda sig genom att:

  • Se över och sammanställ de personuppgifter som ni bedömer att ni måste ha kvar och besvara följande frågor

 

- Vad är det för personuppgifter som behandlas? - Vad gör vi med dessa uppgifter? - När kan vi radera dessa?

  • Radera alla personuppgifter som ni inte längre behöver.
  • Efterlys personer som vill vara med och arbeta för att ta fram en dataskyddspolicy för er förening.
  • Se över om ni behöver använda er av någon digital plattform för att hålla koll på vilka uppgifter ni behandlar och vilket rättslig grund ni har för att hantera dessa.

 

Håll utkik på Riksidrottsförbundets och Dataskyddsinspektionens hemsidor för mer info framöver!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.