Exotic Gardenin uusimmat uutiset. Jos viesti ei näy oikein, avaa se selaimessa.

Hyvä puutarhan ystävä!

Toukokuu on koittanut – se ihana kuukausi, kun ollaan kesän kynnyksellä. Ihana vihreys palaa ja saamme taas olla ulkona ja nauttia lempeästä kevätilmasta.

Suorakylvöt voi aloittaa, kun maa on lämmennyt. Aloita kuohkeuttamalla maa kunnolla. Kannattaa myös lisätä vähän uutta, ravinteikasta multaa. Älä kylvä liian tiheään. Kastele ja kylvä ohjeiden mukaisesti. Tänä vuonna olemme itse kylväneet paljon hienoja kukkia. Kaikkein mieluiten valitsemme sellaisia, jotka voi syödä. Ruuanlaitto on meille mukava harrastus, ja pidämme suurin piirtein kaikesta, mitä voi syödä.

Tuossa alempana kerron vähän viljelyistämme.

Napsauta tästä, niin pääset tutustumaan tuotevalikoimaamme.
Napsauta tästä, niin saat esille uutuudet.

Siemenperunoita NYT alehintaan – loput 5 kg:n pakkaukset vain 9,90 €!


Esikasvata istukassipulit!

Meillä on tapana kasvattaa joka kesä tavallista ruokasipulia. Istutamme istukkaat ensin sisälle paakkutaimilevyyn, niin että ne alkavat tehdä juuria ja kasvaa. Näin pääsemme korjaamaan satoa pari viikkoa tavallista aikaisemmin. Kuvan sipulit istutettiin huhti-toukokuun vaihteessa. Kokeile sinäkin!

Paakkutaimilevyyn istutettuja ruokasipuli-istukkaita

Paprikantaimet ovat hyvällä alulla

Istutamme paprikat lopullisille kasvupaikoilleen ensi viikolla. Ammattiviljelijöiden mukaan kasvamaan tulee jättää vain kaksi vartta, sillä silloin saa enemmän satoa. Taimien ei pitäisi antaa kasvaa liian pensasmaisiksi. Paprikat viihtyvät aurinkoisella paikalla, ja ne pitävät samanlaisesta lannoitteesta kuin tomaatit mutta hiukan laimeampana.

Kasvata perunaa ämpäreissä!

Perunaa voi mainiosti kasvattaa ämpäreissä. Muista kuitenkin, että astian pohjassa pitää olla monta pientä reikää. Voit istuttaa 10 litran ämpäriin 2 tai 3 perunaa. Jos ämpäri on vähän pienempi, 2 perunaa riittää hyvin.

Jos haluat aikaistaa satoa, aloita idättämällä siemenperunat. Se tehdään ottamalla perunat lämpimään pehmenemään. Vähitellen idut alkavat kasvaa. Istuta perunat sitten pieneen määrään kosteaa multaa esimerkiksi ämpäriin. Voit myös istuttaa ne suoraan perunamaahan.

Siemenperunoita NYT alehintaan
– loput 5 kg:n pakkaukset vain 9,90 €!

1200037 SOLANUM tuberosum  Siemenperuna Carrera 5 kg
1200037 SOLANUM tuberosum Siemenperuna Carrera 5 kg

Siemenperuna Carrera 2,5 kg ja 5 kg

Maukas, nopeakasvuinen ja satoisa varhaisperunalajike, joka on osoittautunut pohjoisissa kasvuolosuhteissamme poikkeuksellisen nopeakasvuiseksi. 

Tilaa tästä.

1200003 SOLANUM tuberosum  Siemenperuna Solist 5 kg
1200003 SOLANUM tuberosum Siemenperuna Solist 5 kg

Siemenperuna Solist 3 kg ja 5 kg

Erittäin hyvänmakuinen ja suosittu peruna, jonka tasakokoisissa, pyöreissä mukuloissa on sileä kuori. Voidaan istuttaa kylmään maahan. 

Tilaa tästä.

1200029 SOLANUM tuberosum  Siemenperuna Calle (Challinger) 2,5 kg
1200029 SOLANUM tuberosum Siemenperuna Calle (Challinger) 2,5 kg

Siemenperuna Calle (Challinger) 2,5 kg

Suosittu, jauhoinen yleisperuna. Satoisa ja taudinkestävä, viljelyvarma lajike. Lajike on reilusti jauhoinen ja paras muusiperuna! 

Tilaa tästä.

Voit tutustua perunavalikoimaamme täällä.


Ystävällisin terveisin,
Exotic Garden

facebookinstagramhomepage

Anna palautetta.
Osoite: Nämpnäsintie 169, 64510 Nämpnäs,
Puh. 06-225 1363
www.exoticgarden.fi 
© Exotic Garden

Saat tämän uutiskirjeen, koska olet tilannut sen. Jos haluat lopettaa tilauksen, napsauta tästä.