Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Donald Eriksson, turistföretagare och ny ordförande. Foto: Thea Holmqvist

Donald Eriksson ny ordförande i Gold of Lapland

Under årsstämman den 25 maj i Lycksele välkomnades den nya ordföranden till Gold of Lapland. Donald som bedriver hundspannsföretaget Aurora Borealis med sin sambo Maria Gustafsson i Ekorrsele, är sedan länge medlem i Gold of Lapland och har varit ledamot i styrelsen.

– Det känns jättekul och hedrande att få uppdraget, säger Donald som har förhoppningen att kunna åka runt till alla medlemmar i Gold of Lapland. 

– Min förhoppning är inför framtiden att vi bygger en stabil grund för att locka hit mer folk, sen hoppas jag även på goda samarbeten med det nya flyget, avslutar han. 

Fram tills denna dag har Sven Roosqvist axlat ordföranderollen i ca 10 år. 
– Det har varit fantastiska år och ett rent nöje, säger Sven. 
Han hoppas Gold of Lapland kommer fortsätta jobba med småskaliga turistaktörer och bygga vidare på turismen som basnäring i Lappland. 

Gold of Lapland tackar Sven för fantastiska år!

 

Sven Roosqvist, fd. ordförande i Gold of Lapland.


GDPR - Vi uppdaterar vårt nyhetsbrev

I och med att den nya dataskyddsförordningen GDPR träder i kraft den 25 maj vill vi informera om att ni finns med i vårt kund och aktörsregister.

Ni finns med i vårt kundregister då ni varit tänkbar målgrupp, kontaktperson eller deltagit på något evenemang vi haft.

 

Vi vill nu uppdatera kundregistret och ber er att avregistrera er om det inte längre finns intresse av att få nyheter och inbjudningar från oss.

De uppgifter som kan finnas hos oss är Organisation, organisationsnummer, hemsida, namn, adress, e-mail, telefonnummer, avdelning, befattning. 

 

Vi för inga anteckningar om någon i detta register, utan det fungerar endast som ett kundregister för att kunna nå ut till tänkbara målgrupper inom vår verksamhet.

 

Vi ber därför - att ni som vill bli borttagna från vårt kundregister avregistrerar er  från nyhetsbrevet genom att klicka på länken under nyhetsbrevet. 

 

 Text: Karin Fällman

Edit: Sofia Johansson

facebookinstagramhomepage

Telefon: +46 (0)918 -331 10

E-mail: info@goldoflapland.com

Storgatan 63, 935 32 Norsjö


Företagsbeskrivning

Gold of Lapland är en ekonomisk förening som ägs av  drygt 65 företag och även en turistdestination som geografiskt sträcker sig över Lycksele, Malå, Norsjö, Robertsfors, Vindeln, Skellefteå, Sorsele och Arvidsjaur.

 

Gold of Lapland är en av tre samverkansparter i EU-projektet INTILL - INNOVATIV TURISM I LAPPLAND.

Gold of Lapland, Hemavan Tärnaby och South Lapland har beviljats ett samverkansprojekt för att utveckla turismen i den geografiska regionen Malå, Norsjö, Lycksele, Storuman, Vilhelmina, Åsele, Dorotea och Strömsund.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.