Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Konferens information

Konferensen för alla som arbetar inom Service och Supportbranschen...

SERVICE I FOKUS 2018
4 900 KR för två givande dagar!

Jobbar du som Incident Manager, Problem Manager, Kundtjänstansvarig, Koordinator, Change Manager, Tjänsteansvarig, Applikationsansvarig, inom Servicedesk eller på annat sätt förvalting och utveckling av tjänster. Då är detta en konferens för dig. Vi som arrangerar konferensen har lagt all fokus på att kunna ge dig som deltagare de bästa och de viktigaste erfarenheterna som du kan ha nytta av i din egen roll och utveckling.

Bättre och mer kostnadseffektiv utbildning och kunskapsinhämtning går inte att finna!


DISC beteendeanalys möjlighet för alla!

På denna konferens kommer alla att ha möjlighet att göra sin egen DISC analys. Som SSI och itSMF medlemmar kan den väljas kostnadsfritt, alternativt att som icke-medlem får man lägga till 500 kr. 

Resultatet från analysen får man på papper tilldelat till sig på konferensen. Genomgången görs i grupp 29/5 kl 11.10.

Mer info om DISC via Novasell.

Magnus Petzäll berättar om "Digital omställning i praktiken"

Vi har alla konstaterat att digitaliseringens möjligheter och en rad nya, disruptiva teknologier ändrar förutsättningarna för våra verksamheter. Men hur får vi digital transformation att hända på bred front i verksamheten? Magnus kommer att ge exempel på några viktiga frågeställningar att lyfta och ge oss konkreta erfarenheter och tips från digitaliserings- och förändringsarbetet som han har med sig bl.a. från de senaste åren inom Sveriges Domstolar

Anna Odhner beskrive "så bygger du ditt dreamteam"

I den agila världen hyllas teamet och teamets behov av att få arbeta ostört. På utvecklingsradion behövdes det stöd till personalen. Gick det att formulera utifrån ett agilt sätt? Så föddes Superhelpdesken, teamet som består av superhjältar som hjälper personalen att rädda sig själva.

Besök oss på vår webbplats 

homepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.