27 maj är det dags!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 8 - 2018

Hej ##firstname##

Feldenkrais maraton
Som utlovat kommer här mera info om äventyret 27 maj.  Tillsammans med 4 kollegor arrangerar jag Feldenkrais maraton. 

Skriver detta på väg till Italien för en kort semester. 

Jag vill börja med att tacka för det stora intresset som vårt evenemang på Malmö Live den 27 maj har rönt. Alla delningar som skett på sociala medier med mera. Anmälningarna strömmar sakta in och vi har nu så många att alla intäkter framöver kommer att tillfalla Rädda barnen.

Detta tack vare att Malmö Live sponsrar oss med fri lokal och alla som undervisar gör det utan att få någon ersättning.

Men eftersom vi har tillgång till ett stort rum så finns det plats till många fler. Så fortsätt att bjuda in vänner och bekanta och om du inte redan gjort det anmäl dig snarast. Ju fler vi är desto roligare!.

Totalt blir det 9 medvetenhet genom rörelse lektioner.

Start 10:00 med Paul Pui Wo Lee en fantastiskt inspirerande lärare. Professionell dansare som föra veckan gjorde ett bejublat framträdande i Washington. Paul utbildade sig till Feldenkraispedagog i Italien och håller feldenkraislektioner varje onsdag och lördag i Malmö. Paul kommer att undervisa på en lättförståeligt engelska men oroa dig inte för han talar bra svenska så om något är oklart är det bara att fråga

11:00 tar Anna Lisa Valentino över scenen, Anna Lisa gick sin feldenkraisutbildning i Malmö, och har undervisat feldenkraisa sedan 2012, vanligtvis i Lund men håller också workshops runt om i landet.

Klockan 12:00 är det John Tarr som tar över taktpinnen, John är ursprungligen från USA och efter många år i Sweitz hittade han kärleken i Småland där han nu bor. En fantastiskt trombonist som har mer än 25 års erfarenhet av feldenkrais. Har undervisat faeldenkrais på många platser runt om i världen. Både på feldenkraisutbildningar och i andra sammanhang.

Sedan är det undertecknad som tar över kl 13:00. Feldenkrais har varit ett av mina största intressen sedan mitten av 80-talet, liksom John är jag assistant trainer i metoden och undervisar både nationellt och internationellt. Min bakgrund är; byggnadsingenjör, sjukgymnast och friidrott. Mina lektioner kommer att handla om ögon och fötter.

14:00 återkommer Paul med en ny spännande lektion.

Och klockan 15:00 är det dags för den andra musikekern av våra Feldenkraispedagoger, nämligen Bo Håkansson som till vardags är slagverkare i Malmö symfoniorkester. Det kommer att bli spännande att delta i hans lektion.

Sedan är John tillbaka klockan 16:00, så det blir två pedagoger med mycket erfarenhet från musikens värld vilket passar bra i detta fantastiska hus där eventet äger rum.

De två sista passen, klockan 17 och 18 leds av Anna Lisa och Göran.

Vi som undervisar hoppas på att det vackra rummet ska vara fyllt till bredden från morgon till kväll, denna dag (27 maj). Framförallt för att så många som möjligt ska få ta del av och prova på allt det fantastiska som feldenkrais metoden har att erbjuda och sedan är det ju en bonus om det blir ett litet överskott vi kan ge till Rädda barnen.

Så anmäl dig och dina vänner, fortsätt dela på sociala medier och i andra sammanhang.
Jag återkommer med mera info när min semester är slut.
Om du inte kan vänta till 27 maj så finns det fler möjligheter här i Malmö. Måndagar på Betaniaplan, på Yoga gården: onsdagar och lördagar.

 

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
info@feldengood.se
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.